Какви са най-новите тенденции и практики в естетичната и пластичната

...
Какви са най-новите тенденции и практики в естетичната и пластичната
Коментари Харесай

Топ естетичен хирург от Турция с безплатни прегледи във Варна

 Какви са най-новите трендове и практики в естетичната и пластичната хирургия? На 31 август в морската столица гр. Варна  водещият турски еластичен хирург доктор Аслъ Датлъ още веднъж гостува в страната ни.

" Подобрява се доста равнището на естетичната хирургия. Благодарение на обществените медии, търсенето на пластични интервенции, пораства. Хората желаят бързи резултати. Освен интервенции, те усъвършенстват визията си и с филъри ", показа хирургът.

Според нея всеки пациент би трябвало да се преглежда поотделно и от време на време даже лекарите се постанова да влизат в ролята на психолози, с цел да го схванат.

Тя уточни, че новата наклонност в естетичната хирургия, е резултат, който се приближава максимално до естественото.

Пред българските медии  Датлъ разказа за случай, в който е отказвала намеса - на пациентка, която е поискала 1000 кубика силикон.

За реконструктивните интервенции тя показа:

При тях се опитваме да получим естетически допустими резултати и да минимизираме самите белези.

Тя добави, че на равнище контузии и изгаряния, както и възобновяване на лицеви елементи, тя и сътрудниците ѝ постоянно пробват да запазят функционалността на избрания орган. 

По думите ѝ едни от най-сложните интервенции, които е правила, са на пациентки с рак на гърдата, където се постанова унищожаване на цялата тъкан. И разясни, че от време на време те лишават сред 5 и 8 часа и възстановителният интервал също е дълъг. 

Относно манията на хората в последно време да наподобяват по един и същи метод, пластичният хирург е на мнение, че още веднъж повода са обществените мрежи. Тя счита, че те желаят да са като някого другиго, тъй като се възхищават на звездите по малкия екран. Но акцентира, че лекарите би трябвало да са консервативни в това отношение.

" Известните персони са по-изискващи ", показа още  Датлъ.

На 30 и 31 август, надлежно в гр.Бургас и гр.Варна, доктор Аслъ Датлъ ще показа най-новите трендове и практики в естетичната и пластична хирургия с самостоятелни съвещания. Всеки искащ ще има опция за персонална консултация  и да получи второ мнение. Личните съвещания  са безусловно безвъзмездни,за  заявили присъединяване. Записалите се  ще могат да се възползват и от специфичните преференциални цени  за цялостни пакети с отстъпки  от всички определени процедури.

Записвания за безвъзмездни съвещания на тел. 0888688805 

На 30.08 гр. Бургас и на 31.08 гр. Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР