Какви са най-честите заблуди за първите срещи? Какво коства в

...
Какви са най-честите заблуди за първите срещи? Какво коства в
Коментари Харесай

Уеб сериалът „10 първи срещи“ разкрива правилата на перфектната среща

Какви са най-честите заблуди за първите срещи? Какво коства в днешно време да намериш своята половинка? Моделът и актриса Лина Роскин, позната от уеб тийн сериала „ Следвай ме “, влиза в нова роля, в която героинята ѝ ще търси любовта в най-новия сантиментален риалити уеб сериал у нас - „ 10 първи срещи “.

Уеб продукцията започва на 21 март във Vbox7.com, a кои са героите в нея, разберете във видеото.

В „ 10 първи срещи “ ще забележим Лина Роскин като младата, красива и съумяла редакторка Теа, която може да се похвали с прелестна кариера, трогателен живот и правилни приятелки. Но това, в което по никакъв начин не ѝ върви е любовта.

Приятелките на Теа я разказват като „ малко претенциозна “ и считат, че казусът с връзките й надалеч не се крие в мъжете, а в придирчивостта ѝ. Затова те ѝ оферират да взе участие в дребен опит – да направи 10 срещи с 10 разнообразни момчета и да ревизират дали по този метод тя ще успее да откри любовта.

Ако и след 10-те първи срещи Теа не успее да хареса някого, тогава тя би трябвало публично да си признае, че казусът не е в мъжете, които среща, а в самата нея.

Дали Теа ще успее да откри своята половинка? Какви са разпоредбите на идеалната първа среща и дали Теа ще обори мнението на най-хубавите си приятелки за себе си? Разберете в „ 10 първи срещи “ от 21 март във Vbox7.com.

Гледайте „ 10 първи срещи “ всеки четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още вести за сериала следете и във Фейсбук страницата на „ 10 първи срещи “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР