Какви са фактите. ДПС подкрепи ГЕРБ за започване на преговори

...
Какви са фактите. ДПС подкрепи ГЕРБ за започване на преговори
Коментари Харесай

ГЕРБ да знаят: Ако змия те целуне, значи ще те яде

Какви са обстоятелствата. Движение за права и свободи поддържа ГЕРБ за започване на договаряния с американската компания „ Локфийд Мартин “ за самолетите F16. Формалният водач на придвижването Мустафа Карадайъ патетично съобщи по този мотив: От близо 30 години непроменяемо поддържаме евро-атлантическата ориентировка на страната.
Опашата неистина. Босовете в Движение за права и свободи поддържат американските самолети, като финален опит за избавяне дебелия гъз на олигаха в техните редици от закона „ Магнитски “. Това е късата версия.

По-разширената е, че не може партия, която сякаш поддържа десетилетия евроатлантическите полезности, да търпи в редиците си човек като Делян Пеевски. Ще кажат: Ама той не е осъждан, а Национална агенция за приходите, прокуратурата и КПКОНПИ се надпреварват да го хвалят какъв съзнателен и почтен предприемач е. Точно това е най-голямото доказателство, че не би трябвало да е освен в придвижването, а изобщо в политиката. Нарича се „ чадър “ и взаимозависимости. Същото важи и за депутата Йордан Цонев. Поне съгласно юрист Мюмюн Йълмаз, създател на Движение за права и свободи, който попита какво прави Цонев в Народното събрание по време на честването на годишнината на партията в хотел „ Арпезос “. („ 24 rodopi “)

Триумф на лицемерието

На 31.10.2013 г Йордан Цонев декларира в Народно събрание: „ Бойко Борисов е мутра. Той е създател на СИК. Казвам го от трибуната на Народното събрание и изобщо не се тормозя. Като говорите, че би трябвало да почистим мутрите от България, би трябвало да почнем от вашия ръководител. )

Пеевски за Цветан Цветанов, февруари 2014 година: " Молбата му, (на Цветанов) ще го кажа в прав текст, бе да реализирам чадър в моите медии над няколко незаконни босове ". Допълва, че същите босове оказвали огромна поддръжка на ГЕРБ по време на избори. Назовава ги поименно.

Да не приказваме, че Пеевски, който трансформира значително медии и публицисти в чучела, написа закон за собствеността на медиите и тяхното финансиране. Без да каже и една дума по какъв начин се устоят губещи медии, каквито са най-малко 70% от неговите.

евроатлантическа полезност ли е или грижа за националната сигурност съсипването на „ Булгартабак “? А тютюневата фабрика в Благоевград? В Пловдив? Това грижа за тези, които бъхтят като плебеи на тютюневите ниви ли е? И Кой срутва изкупните цени на тютюна?

Ахмед Доган преди 5 години: " Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на компаниите в страната " . Доказателства колкото щете. През 2018 година Доган купи за 3500 лева Топлоелектрическа централа – Варна, оценена за към 48 милиона. Министър Теменужка Петкова му направи спомагателен подарък като трансферира студения запас от държавната Топлоелектрическа централа „ Марица-изток 2 “ на новата играчка на Доган. Това са още към 27 млн лв. годишно, които агата ще получава без да си мръдне пръста. Ако това е евроатлантическа полезност, значи Теменужка е по-добра от Мая Плисецкая, а Пеевски е акробат в цирк „ Дьо Солей “…

За присъединяване на Пеевски в сриването на КТБ и придобиването на активите на КТБ да не приказваме. Партия с какви полезности би подкрепила такава скотщина?

Мръсният лист е дълъг

Движение за права и свободи смъкнаха държавното управление на Филип Димитров, в което придвижването бе сътрудник със Съюз на демократичните сили. Започнах борба с мафията и те смъкнаха кабинета, споделя в едно изявление Димитров.

Движение за права и свободи бяха съдружни сътрудници с Национална движение „Симеон Втори" на Симеон Сакскобургготски. След това Национална движение „Симеон Втори" се разпадна.

Два пъти управляваха с Българска социалистическа партия, от което социалистите още са в реанимацията.

Наред е ГЕРБ. Корпоративната част от управлението на Движение за права и свободи е заложило бомби в кабинета „ Борисов 3 “ посредством внедрени министри. Един даже се изживява като персонална бухалка на Пеевски в опитите да се заграби „ Дунарит “ и да се унищожи каквото може от ВПК. По повеля на съветски кръгове, несъмнено, които си търсят милиони от корпулентния.

„ Тактика на изгорената земя “

– нея изповядват босове в Движение за права и свободи. Грабим колкото и каквото можем, а след нас – затишие. Потоп. Пожарище. Гробище.

Над 2 млн български жители избягаха от България. Немалка част от тях са етнически турци. Бягат от модела КОЙ, обичаният на ДПС-върхушката.

Декларациите на придвижването, че въплъщава евроатлантическите полезности отблъсква хората от тези полезности, тъй като ги свързват с това, което виждат да вършат милионерите в Движение за права и свободи. България има потребност от всички свои жители, включително и от българските турци. Ако желаят да имат своя партия – отлично. Но не и с управление, изповядващо разбогатяването на малко на брой на гърба на обеднялото болшинство.

Идеята на Движение за права и свободи за програмен кабинет също е лицемерна. Просто поръчка за директно присъединяване в ръководството и надлежно в грабежа.

Хване ли се ГЕРБ – намерено или подмолно на депесарската въдица – краят ще е съдбовен.

Целувката на гибелта

Проф. Джон Готман твърди, че презрението е същинската „ целувка на гибелта “. И несъмнено е прав, съдейки по държанието на Доган, Пеевски, Цонев и други

Има и друга „ целувка на гибелта “ – тази на мафиотите, която е обет за безмълвие или взрив, взрив - в челото и сърцето.

Подкрепата на Движение за права и свободи за F-16 е 100% фалш. Много депесари, а и част от българските турци и помаци не са изключително загрижени за националната сигурност. Българската еднаквост не е фантазията на живота им. Няма какво да се лъжем - мнозина избират " онази " татковина, от Капитан Андреево надолу. F-16 е мотив някои хора в Движение за права и свободи да създадат следващ опит пред американците да спасят задника на Шиши по закона „ Магнитски “. Излишно се натягат. Едрият от дълго време е в забранителния лист за американска виза. Освен това янките не пият газ и са наясно със свинщините в Д.П.-кочината.

ГЕРБ би трябвало да внимават. Ако желаят. „ Но бойте се от даровете на данайците “. Троя повярва и… изчезна.

Индианците пираху в Амазония имат сентенция: Ако змия те целуне, значи ще те яде .

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР