Какви промени ви очакват през следващите 12 месеца? Кои области

...
Какви промени ви очакват през следващите 12 месеца? Кои области
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете карта и ние ще ви кажем как ще протече вашата 2023

Какви промени ви чакат през идващите 12 месеца? Кои области от живота заслужават вашето внимание? И на какъв език ще ви приказва Вселената през 2023 година? Тестът по-долу,  ще ви отговори на всички тези въпроси.

Определянето на целите, стратегическото обмисляне и напредването малко по малко към задачите е значимо. Животът обаче демонстрира, че е по-правилно да разчитате освен на разсъдъка, само че и на личната си вътрешен глас. В края на краищата точно в нашето подсъзнание се намират потребни " ключове ", които отварят вратите към сбъдването на същинските ни стремежи и фантазии.

Умението да се вслушваме във вътрешния си глас ни дава задоволително сила, с цел да се движим устремено напред. Защото единствено когато сърцето е в действителност ориентирано към задачата, ние можем решително да преодоляваме трудности, да поддържаме своята мотивация и да не губим силата на духа.

Можем да сформираме съвършени проекти за работата или персоналния си живот, само че всеки от тях ще бъде увенчан с нищо друго с изключение на с крах, в случай че мозъкът и сърцето не са на едно мнение.

Но какво значи това? 

Например, в случай че вътрешно самите ние към момента не сме подготвени да създадем семейство или да сменим работата си, подсъзнателно ще саботираме всички благоприятни условия, които животът ни сервира. Когато има спор сред разсъдъка и сърцето, нашите дейности постоянно ще бъдат обречени на крах.

Всичко идва и остава в живота ни, единствено когато сме в действителност подготвени за него на всички равнища: ментално, прочувствено и духовно.

Днес ви предлагаме да оставите за малко рационалния метод, да се доверите на интуицията си и да изберете тази карта, която първа притегли вниманието ви.



Всяка карта ще ви разкрие основен съвет за 2023 година, в който ви предлагаме да се вслушате, с цел да хармонизирате живота си. Може би тя ще открои тези сфери от живота, за които по принцип не сте се замисляли, а е  извънредно време да го извършите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР