Какви промени очакват цялото човечество през следващите години, според прогнозираното

...
Какви промени очакват цялото човечество през следващите години, според прогнозираното
Коментари Харесай

Астролог предупреди: Огромни промени очакват човечеството съвсем скоро

Какви промени чакат цялото човечество през идващите години, съгласно плануваното от Тамара Глоба?

В светлината на последните събития мнозина се интересуват да знаят какво крие бъдещето освен за страната, само че и за целия свят. Популярният астролог Тамара Глоба показа прогнозите си.

Според нея животът на мнозина в близко бъдеще няма да бъде същият като преди. Според специалиста, всяка година ще настъпват мощни промени и до 2030 година човечеството ще живее в изцяло нов свят.

Животът на доста хора ще бъде разграничен на „ преди “ и „ след “. Промените към този момент са факт, някои го виждат и претърпяват персонално, а други още не са осъзнали какво се случва. Но както и да е, процесът на преразпределение на света към този момент е в разгара си и не може да бъде спрян. Промените ще обиден целия свят. И човечеството към този момент може да оцени крайния резултат през 2030 година, когато съгласно Глоба всичко към нас ще се промени.

Относно това дали измененията ще са положителни или неприятни, астрологът не сподели нищо. Според Тамара Глоба всяка смяна ще бъде добра за едни, а не толкоз за други. Ето за какво към момента е мъчно да се вършат заключения. Все отново специалистът още има вяра, че светът ще стане друг, наподобява че ще се усъвършенства всяка година и ще стартира да се развива, написа " Актуално ".

Неприятните моменти ще останат на назад във времето и хората ще могат още веднъж да започват това, което не са съумели преди. Астрологът също по този начин е на мнение, че сегашните ужасни събития в близко бъдеще ще имат позитивно влияние върху мнозина. Следователно всичко, което остава на хората, е да устоят на повратния миг и да изчакат, до момента в който всичко се оправи.

Припомнете си, че предходната година астрологът Тамара Глоба предвижда, че 2023 година ще бъде доста сложна. За мнозина това ще бъде обвързвано с пренасяне. Освен това, дамата означи, че естествените бедствия ще паднат върху света. След най-мощното земетресение в Турция мнозина неведнъж си припомниха думите ѝ. Но както и да е, просто би трябвало да изчакате тези неприятни времена и към този момент през 2024 година животът ще стане доста по-лесен. В допълнение към земетресенията Глоба приказва за наводненията, които ще се следят в разнообразни страни по света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР