Какви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото?

...
Какви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото?
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за лятото: Любовните изживявания на зодиите през това лято ще са особено вълнуващи

Какви любовни прекарвания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп изготви астрологът Светлана Тилкова – Алена.
ОВЕН
Необвързаните ще се радват на похвали, ще са ухажвани, може да срещнат половинката си. Не бъдете напористо импулсивни. Предупреждението за всички е да внимавате да не изпускате нервите, в случай че ви ядосат, с цел да не стреснете и уплашите обичаните си.
ТЕЛЕЦ
През лятото сте изтъкани от страсти и на моменти действате импулсивно. Ако избегнете разочарованията, ще бъдете обградени от фенове, а в случай че сте необвързани може да срещнете по време на вашата отмора или при делово пътешестване вашата половинка.

БЛИЗНАЦИ
Думите, които характеризират вашето лято са: влюбени, сгодени и женени. За вас лятото е притежател на благополучие. Ще сте ухажвани от родените в огнените знаци, които са привлечени от вашето положително въодушевление, създаващо мотиви за забавление смях.
РАК
Семейните да се защищават от флиртове и изневери, а в случай че не сте фамилни може да ви изненада другарство и пристрастеност в представител на Риби. Ще бъдете обичани, ценени и уважавани, само че се пазете от финансови загуби поради ненужна благотворителност и предпочитание за задоволявате нечии прищявки.

ЛЪВ
Летните месеци ви разрешават да сбъднете желанията си. Ще срещате и ще се запознавате с впечатляващи мъже и дами. Ако сте самотни и необвързани имате богата опция за персонален избор. И въпреки всичко бъдете виновни към персоналните си връзки, тъй като в случай че имате скорошно другарство и внезапно се появи нов обект, грабващ вниманието ви, рискувате от два стола да се стоварите мъчително на земята.
ДЕВА
През летните месеци както постоянно сте склонни да критикувате и да подреждате живота на близките. През юли и август ориста ви сервира опцията да видите и красивите черти на хората, а необвързаните може да се влюбят, само че в случай че продължавате да сте закрепени върху дребните елементи и сте заядливи връзките ви няма да се развият.

ВЕЗНИ
Летните месеци не ви разрешават да се криете от зараждащите проблеми. Застанете самоуверено против тях и ги посрещнете, с цел да намерите бързото им решение. Във ваша щета е да прекалявате с компромисите, които ви лишават от естествени интимни връзки. Бъдете деликатни през август и не нарушавайте постигнатата нежна естетика в връзките.
СКОРПИОН
Съхранете положителните връзки с вашите остарели другари, не ги отдалечавайте, тъй като посредством тях ще спечелите нови потребни познанства и отношение. През август Венера и Марс ще ви завихрят в облаците на любовта, само че в случай че решите да се обвързвате съществено и да обявите годеж или дата за подписване на брак, внимавайте и се убедете, че няма да извършите грешката и да си окажете свързали живота си с хора, различаващи се от вас както със своя морал, по този начин и със своята житейска философия.

СТРЕЛЕЦ
Радвате се на сполучлива кариера през лятото, само че имате опция, доста дълго чакана, най-накрая заслужена – да срещнете индивида на вашите фантазии, с който да изживеете живота си. Привличате обожатели, управлявате живота на вашия обичан, в случай че сте обвързани или фамилни, само че дано бъде с мярка. В края на юни може да прехвърчат искри в връзките ви, само че през юли и август сте подготвени на помиряване.
КОЗИРОГ
Много от вас ще разсъждават по необикновен метод за персоналните си връзки. Да се влюбите когато светът е в рецесия /която може да съществува единствено във вашите глави/, това е недомислен риск. Но Съдбата има други проекти за вас – орисва ви на открити диалози, с цел да съхраните връзките си. Споделете по какъв начин виждате взаимния ви живот и чуйте и другото мнение. Ако сте откровени имате опция да бъдете щастливи дружно.

ВОДОЛЕЙ
Юпитер повлиява през лятото вашите персонални връзки. За изненада на вашите родственици, близки и другари, вие, които до този миг сте били самотни ще се сгодите и преди края на лятото ще се ожените. А през есента ще ви зарадва новината за предстоящата първа рожба. За да съхраните съществуващото или ново благополучие от вас се желае единствено едно – застанете устойчиво на земята.
РИБИ
Чаровни, чувствени, правилни, през летните месеци ви чака среща с сътрудник, за който мечтаете и който ще извършва вашите стремежи и ще сбъдва фантазиите ви. Надмогвате вашата несигурност, която блокира изрече на възприятията ви и отваряте своята автомагистрала към щастието, такова, каквото сте си го мечтали.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР