Какви ли не трикове опитват жените, за да завладеят мъжа

...
Какви ли не трикове опитват жените, за да завладеят мъжа
Коментари Харесай

Никой няма да Ви посъветва как да спечелите сърцето на един мъж по-добре от самите мъже

Какви ли не трикове пробват дамите, с цел да завладеят мъжа и изключително да го запазят! Маникюр, педикюр, депилация, фитнес - това е единствено дребен лист, който оказва помощ да се поддържат във форма и да се отличават от другите дами. Всички знаем, че мъжете обичат с очите, тъй че поставяме доста старания за нашия външен тип.

Как да запазим индивида до себе си

Перфектният външен тип и облекло единствено карат човек да Ви обърне внимание. Разбира се, належащо е да се поддържа хубост, само че освен тя задържа обекта на желанието Ви при Вас.

Как да завладееш един мъж

Разбира се, никой няма да Ви посъветва по какъв начин да спечелите сърцето на един мъж, по-добре от самите мъже. Към тях се обърнахме, с цел да открием тайната на тяхната обич и преданост. Оказа се, че всичко е в думите. Да, те не отхвърлят, че една жена би трябвало да бъде красива. Но за тях това се приема за даденост.

Доста мъже признаха, че обожават галенето на слуха им и че една жена безусловно с една дума може да завладее мъжа, който харева.
Какво би трябвало да им казвате:

- Кажете ми, че се чувствате в сигурност до мен. Това е нещо, което е присъщо за нас по природа, и подобен комплимент ни визира на подсъзнателно равнище. Искам да бъда бранител на тази нежна жена през целия си живот.

- Харесва ми, когато ме назовават ​​секси и мощен. Но постоянно дамите назовават ​​своите възлюбени положителни, общителни, сладки... Това не никара да се усещаме същински мъже.

- Много постоянно слушам дамите, по какъв начин даже изискват похвали от мъжете. И самите те могат да хвалят един човек часове пред приятелките си, само че няма да му кажат хубава дума пред него самия. Също по този начин е значимо да чуем хвалба. Диалог и приятни думи са нужни в връзките.

- Искам да бъда покрай теб и в действителност нуждая се от теб, кажете нещо сходно. Много е значимо човек да чуе това. Всички дами желаят от нас невероятни подвизи и старания. И за мен е значимо да знам, че тя просто се нуждае тъкмо от мен и от никой различен.

- Благодаря - това е вълшебна дума. Всеки знае нейната мощ, само че по някаква причина, много дами не я споделят постоянно. Когато ми благодарят даже за най-обикновените дейности, това е доста окуражително и вдъхновяващо.

- Жена ми рядко споделя, че съм отличен татко и брачен партньор. Но когато го каже, желая да направя още повече за фамилията си!

- Приятелката ми има деца от предходен брак. Вчера седях с тях цяла вечер: играхме, нахраних ги, четях приказки... Тя даже не ми благодари за това. И след това има недоволства, за какво не желая да върша нищо...

- Всяка версия на фразата: Харесва ми да съм покрай теб.

- Един ден гаджето на моя другар подвигна тост: " Желая ти да бъдеш мощен човек във всички житейски обстановки, а аз, от своя страна, ще се опитам да ти бъда ентусиазъм. Всички се влюбиха в нея...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР