Какви искахте да станете, като пораснете? Пожарникар, космонавт, футболист? Такива

...
Какви искахте да станете, като пораснете? Пожарникар, космонавт, футболист? Такива
Коментари Харесай

Хороскоп: Коя принцеса от приказките се крие във вас според зодията?

Какви искахте да станете, като пораснете? Пожарникар, космонавт, футболист? Такива са нормално детските фантазии на дребните мъже. Но защо мечтаят дребните дами? Да станат балерини, актриси, само че най-много да се трансфорат в красиви принцеси, които се отличават от всички останали с хубост, разум, предвидливост и добрина.

Всяко момиче разцъфва в красива принцеса. Но коя тъкмо принцеса дава отговор на вашия зодиакален знак?

Овен
Спомняте ли си приказката “Красавицата и звярът”? Главната героиня е красивата Бел, която има вяра в положителното у хората, без значение какво считат други. Точно такива са и представителките на зодия Овен. Вие можете да спечелите всекиго на своя страна, защото знаете тъкмо по какъв начин да методите към него, с цел да ви се довери и да се разкрие.

Телец
Борбената Пепеляшка е принцесата, на която се оприличават дамите, родени под зодиакалния знак Телец. Те имат всестранни ползи и умения, които знаят тъкмо по какъв начин да употребяват. Жените Телци знаят по какъв начин да се преборят с всички, с цел да получат това, което им е отредено. А най-хубавото е, че го вършат по грациозен и почтен метод.

Близнаци
Смелостта е признак на дамите от зодия Близнаци. Те наподобяват на Мулан, защото слагат любовта си към околните преди всичко. Способни са да преминат през всичко, с цел да оказват помощ на обичан човек, без значение какво ще би трябвало да пожертват. Разбира се, най-красивите страни на характера пазите единствено за тези, които заслужават да ги видят.

Рак
Представителките на зодия Рак са тъкмо като Тиана от “Принцесата и жабокът”. Тези дами имат ясна цел и умерено могат да заявят, че знаят какво желаят. Способни са на доста мощни страсти, само че не обичат да ги демонстрират, с цел да не ги помислят за слаби. Дамите зодия Рак се стремят към неповторимата обич, която ще ги завладее и ще ги накара да полетят.

Лъв
Жените, родени под зодиакалния знак Лъв, дават отговор на героинята Мег от “Херкулес”. Е да, нейното състояние в обществото не може да бъде наречено “принцеса”, само че Мег има всички позитивни добродетели, присъщи на всяка принцеса. Тя постоянно притегля погледите и контактува с лекост с всички. Но малко на брой са тези, които виждат трепетите на дамите зодия Лъв.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Дева
Приказката за “Спящата красавица” и Аврора – това е принцесата Дева. Тя не се отхвърля и постоянно търси занимателните и леко рисковани завършения. Виждат животът през розови очила и могат да одобряват с възприятие за комизъм сложните обстановки. Умението на Девите да одобряват даже и ежедневните занимания като нещо ново и забавно им оказва помощ да бъдат постоянно в положително въодушевление и с необятна усмивка.

Везни
Красиви и дълги коси… Със сигурност сте се досетили, че дамите зодия Везни са съвсем като Рапунцел. Понякога са наивни, от време на време не преценяват кого могат да наранят с думите си, само че постоянно са изпълнени с оптимизъм. Премислят всяка обстановка деликатно, което значи, че вземането на решение може да се проточи цяла безкрайност.

Скорпион
Свободата е от голямо значение за Ясмин, а и за представителките на зодия Скорпион. Героинята от “Аладин” не приема заповеди и нареждания от никого, тя има мнение по всички въпроси и не се тормози да го каже. Жените зодия Скорпион стават необикновено благи, когато почувстват, че са разкрили сътрудник, който държи на свободата толкоз мощно, колкото и те самите.

Стрелец
Дамите, родени под зодиакалния знак Стрелец, може да бъде оприличена на Покахонтас от едноименната история. Тя като че ли живее в собствен свят, в който правдата и справедливостта за съществена задвижваща мощ. Ето за какво дамите Стрелец не търпят злините и се борят по всякакъв начин, с цел да ги предотвратят, с което си печелят и благосклонностите на всички. Методите ви за реализиране на разнообразни цели са странни,но ефикасни.

Козирог
Тарзан и Джейн – на пръв взор много странна и несъвместима двойка. Но противоположностите се притеглят, защото Тарзан е несдържан, а Джейн не обича рисковете. Точно както на дамите зодия Козирог им е изцяло задоволително да живеят в света на книгите – в съзнанието им се разиграват най-различни сюжети, само че в реалност мъчно подхващат значими крачки и се вземат решение на смяна.

Водолей
Представителките на зодия Водолей са като Снежанка. В сърцето им единствено добрина и съчувствие към всички. Те се грижат непрекъснато за другите, загърбвайки личните си потребности. Разбира се, положителното им отношение към останалите не остава неусетно и дамите, родени под зодиакалния знак Водолей, намират своя принц, който първо би трябвало да премине през няколко премеждия, с цел да завоюва сърцето им.

Риби
Срамежливата Ариел е принцесата, която дава отговор на дамите зодия Риби. Шумните компании и контактите с всички не са по усета ви. Вие обичате да съзерцавате и да не сте в центъра на вниманието. Дамите Риби имат обичани занимания, които обаче правят сами, защото постоянно имат потребност да останат сами със себе си. Прекалената им сензитивност от време на време им изиграва неприятна смешка, защото попадат на хора, които нараняват възприятията им.

Източник: astrodata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР