Какви бяха реакциите на политическите партии за служебния кабинет на

...
Какви бяха реакциите на политическите партии за служебния кабинет на
Коментари Харесай

Как политическите партии реагираха на служебния кабинет?

Какви бяха реакциите на политическите партии за служебния кабинет на Гълъб Донев? От досегашната съпротива оповестиха, че чакат проверка на свършеното от кабинета " Петков ". Досегашните ръководещи дадоха отговор, че това не ги тормози.

От " Продължаваме промяната " не се тормозят, в случай че служебното държавно управление реши да прави проверка на кабинета " Петков ", разгласи в " Денят стартира " Александър Ракшиев.

" На мен ми прави усещане, че президентът се е спрял на състав най-вече от специалисти, което за мен е една добра индикация, че това служебно държавно управление ще се занимава с решение на продължаващите рецесии, което в действителност е виновното държавническо държание, а не толкоз в основаване на компромати и ровене в дрешника за скелети. ", уточни Александър Ракшиев от " Продължаваме промяната ".

От ГЕРБ считат, че проверка на държавното управление на Кирил Петков ще е потребна даже единствено, с цел да се знае на какво стъпва новият длъжностен кабинет. Ще разясняват държавното управление на Гълъб Донев, когато проработи.

" Очакванията са да провеждат почтени избори и там, където имаме най-големи рецесии, преди всичко енергетиката, да направи първите стъпки за стабилизация на тези системи. ", сподели Томислав Дончев от ГЕРБ.

В " Още от деня " Мартин Димитров от " Демократична България " сподели, че съгласно него акцията към момента не е почнала.

" Ние доброжелателно поканихме сътрудниците от " Продължаваме промяната " за взаимно явяване, тъй като търсим метод двете партии дружно първо да завоюват безапелационно изборите с разлика, тъй че да се отвори вероятност за основаване на държавно управление. ", съобщи Мартин Димитров от " Демократична България ".

Провеждането на почтени избори е единствената работа на служебния кабинет, уточни водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Второто нещо, което би трябвало да направи, е да не допусне да има всеобщо пазаруване и пласиране на гласове. Нещо, което предходните кабинети на Радев съумяха да създадат. Ако можем да чакаме нещо, то ще бъде обвързвано с повдигане малко на завесата върху покупко-продажбите и метода на взимане на решения на предходния кабинет на Кирил Петков. ", акцентира Костадин Костадинов.

А тъкмо след месец ще стартира и предизборната акция.

Репортери: Милена Кирова, Десислава Маркова

Оператор:Цветан Благоев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР