Каквато и зодия да обичаш, няма перфектни хора, които да

...
Каквато и зодия да обичаш, няма перфектни хора, които да
Коментари Харесай

За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии

Каквато и зодия да обичаш, няма съвършени хора, които да не лъжат от време на време. Трябва да знаеш обаче защо лъже всяка от 12-те зодии , с цел да знаеш защо би трябвало да внимаваш.
Овен
За какво друго лъжат Овните, с изключение на когато са във връзка? Те обичат да си имат нещо несъмнено у дома и да имат човек, с кого да се разнообразяват, когато у дома им доскучае. С една дума – изневеряват. И това не са просто прочувствени изневери, а изневери като по учебник, за които би трябвало да внимаваш
Телец
Телците лъжат за тежестта си. Колкото и смешно да звучи, на тях въобще не им е занимателно. Цял живот водят борба с апетита си и това по какъв начин наподобяват. Често си похапват и се пробват да прикрият следите от това. Навън сякаш са на диета, в у дома омитат всичко, което им се изпречи на пътя.
Най - секси чертите на всяка зодия
Близнаци
Близнаците обичат да лъжат просто за спорта. Каквото и да е, в действителност нямат ограничавания. Не обичат някой да им държи сметка къде са, даже да не вършат нищо неприятно. Затова и постоянно не споделят истината, просто с цел да усещат, че те управляват нещата. Уж са на кино, само че нищо чудно да ги видите да се забавляват в някой бар с другари.
Рак
Представителите на тази зодия лъжат за пари. Никога не може да знаете какъв брой тъкмо имат и обичат тайничко да си имат спестявания, за които никой не знае. Понякога не споделят даже и на фамилията си за това какъв брой пари са скрили някъде. Лошото е, че не всеки път ги употребяват за останалите, а постоянно единствено и само за себе си.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР