Каква ще бъде годината, която идва? Астрологията е точна наука

...
Каква ще бъде годината, която идва? Астрологията е точна наука
Коментари Харесай

Хороскоп 2020: Годината за всеки знак

Каква ще бъде годината, която идва? Астрологията е точна просвета и прави своите предсказания според от разположението на планетите през годината. Всяка планета има разнообразни равнища на проявяване в живота на другите персони.

Основни фактори, които ще дефинират посоката през 2020г.:

Силното  присъствие на планети в знака Козирог ще дефинират главната линия през годината. Козирогът е  знак на отговорностите, кармата, достиженията, дългът, работата и кариерното развиване. Това е годината, в която всеки един може да реализира триумф в персоналния си живот в една или друга тематика в случай че постави старания, неизменност и самообладание. Това е годината на слагането на ново начало.

Юпитер, планетата на шанса, изобилието, щастието е в знака Козирог, което е знак, че ще бъдем щастливи в случай че поставим старания. Въпреки, че Юпитер е планетата на разширението, Козирогът е непоколебим, само че справедлив  - въздействието му следнва правилото „ На всекиго съгласно заслуженото. “

Управителят на Козирог, планетата Сатурн продължава своето придвижване през личния си знак на ръководство - Козирог. Това е мощен подчертаващ фактор, че триумфът ни в веществен аспект ще зависи от качествата на характера, в основата на които стои отговорността и търпението.  

Плутон в Козирог ще сложи акцент върху нуждата от промяна на старите модели, които владеят живота ни.

2020 е година, която ще ни даде невероятни благоприятни условия: тя е високосна; в цифрата на годината  два пъти се повтаря 20 или 2 - прочувствена, пасивна, партньорска, споделена, мощна нужда от непоклатимост и сигурност.

2020 е една необиконовена година, в която  ще се смесят остарели и нови модели. Завършва един цикъл и стартира нов. Силна и основополагаща година, а кой знае, може би с нея ще сложим началото на Ерата на Водолея. Всичко това зависи от общата сила, която всички дружно можем да създадем. Това ще бъде елементарен развой, в случай че всеки насочи фокуса към поемането на персоналната отговорност да бъде малко по-добър, в сравнение с е бил през вчерашния ден.

ОВЕН

Девиз: Аз мога!

Цялата цялост от мощните за годината планети, които са в знака Козирог се намират във вашия дом на достиженията, кариерното и обществено развиване. Вие сте водачите, водачите на зодиака. Това е годината, в която можете да се превърнете в водачи на личния си живот, да достигнете до най-високата точка в своето развиване. Какво зависи от вас? През миналата година имахте опцията да определите задачите си за един по-дълъг интервал от време. През тази година можете да ги реализирате, само че това ще стане посредством превъзмогване на трудности, значимо е да знаете посоката и да не се отказвате. Ще се наложи да коригирате черти в характера си като липса на самообладание и дисциплинираност. Ако положите малко повече усърдие в тази посока, ще постигнете резултата, който желаете. През тази година използвайте опита, който имате, бъдете умерени и практични, не бързайте и избягвайте рисковете. Всичко, което вършиме, дано да има постоянна основа. Това е годината, в която можете да откриете своята задача или предопределение.

ТЕЛЕЦ

Девиз: Аз имам!

Да, в действителност през тази година може да имате това, което е значимо и значимо за вас. Изминалата година беше динамична за родените в първите дни на знака. Това докара до основни промени в живота ви. Уран, планетата обвързвана с измененията е във вашия знак. През тази година ще се наложи да следвате вътрешните инстинкти и да им се доверите за посоката. Търсенето на смисъла на живота, истината и смяна в идеалите, ще доведат до пренареждане на целите ви. Това е годината, в която е належащо да си поставите задачите за един по-дълъг интервал от време. Събитията, които ще се случат  при мнозина, ще внесат смяна в мирогледа, а за други годината е обвързвана с доста пътешествия или смяна в образованието. Движещите сили във вас ще бъдат разнопосочни: мощно предпочитание за смяна ще се бори със мощно предпочитание за опазване на съществуващото. Бъдете мъдри, поемайте рационални опасности. Планетите в Козирог ще ви оказват помощ да бъдете практични и усърдни за постигането на мечтаните резултати. От средата на годината ще стартира смяна в кариерното ви развиване, главната ви активност се нуждае от преструктуриране или това е опция за смяна на попрището, призванието. Трайни резултати или изясненост  относно това по какъв начин, накъде и по какъв метод да стане това, ще имате към края на годината.

БЛИЗНАЦИ

Девиз: Аз мисля!

Динамична ще бъде годината за вас, само че защото сте въздушен знак, всяка  смяна може да бъде източник на нови хрумвания, ентусиазъм, нова посока. До огромна степен тази година е продължение на процесите, които се задвижиха през предходната година. За едни главната посока ще бъде обвързвана с личностно развиване и приемане на нови познания, дотъкмяване на обучение или нова посока обвързвана с чужбина, проучване на непознати култури, пътешествия и разширение на вътрешния мироглед. Тенденцията в тази посока ще се уголемява и през 2021г. За други представители на знака, тези, които сътвориха нови партньорски връзки през 2019 година новата година ще носи главно развиване на партньорствата. Юпитер ще ви поддържа обилно, от вашите сътрудници може да очаквате поддръжка, както морална, по този начин и финансова. Сатурн и Плутон също не престават своя пренос през комплицирания и изпълнен с мистичност осми дом, дом на трансформацията, сексуалността, страховете, парите и поддръжката, партньорските връзки, само че в тяхната дълбочина. Събитията през година ще задвижат межахизъма на промяна на всички остарели и ограничаващи ви модели на държание и мисли. Бъдете изобретателни, взаимодействайте и създавайте живота си. Това е годината, в която вие с вашето слово можете да окажете значително въздействие в живота на другите, вашите близки, групи и общества.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР