Каква реформа на здравеопазването, кви пет лева? Персоналът на Пирогов

...
Каква реформа на здравеопазването, кви пет лева? Персоналът на Пирогов
Коментари Харесай

Емил Василев: Персоналът на Пирогов е готов със зъби и нокти да си брани корупционния модел на управление

" Каква промяна на опазването на здравето, кви пет лв.? Персоналът на " Пирогов " е подготвен със зъби и нокти да си брани корупционния модел на ръководство. Доволен е от него. И по този начин е на всички места ", в обществената мрежа Facebook.

" Политиците ни научиха през годините, че злоупотребите, закононарушенията и измамите /в Здравната каса, в образованието, на митниците, при държавните поръчки и пр./ са естествен стандарт.
 Продължават митингите в Пирогов, медици плашат с овакантяване Продължават митингите в " Пирогов ", медици плашат с овакантяване
За следващ ден чиновници в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " излязоха на митинг в поддръжка на освободения шеф на лечебното заведение проф....

Че спазването на закона е изключение за балъци, водещо до бедност. Невероятно, само че факт - почнахме да си харесваме този корупционен модел, този перверзен " капитализъм ", който няма нищо общо със западния модел, към който сякаш се стремим.

Тотален разпад на морални полезности във всички сфери на обществото. Как се оправя това - акълът не ми стига... Единствено Господ може би. Ако имаше вярващи... "

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР