Каква политическа отговорност да понасям за КФН, избран и контролиран

...
Каква политическа отговорност да понасям за КФН, избран и контролиран
Коментари Харесай

Каква отговорност за чужд избор да поема, се пита Борисов

Каква политическа отговорност да претърпявам за КФН, определен и следен от Народното събрание. Такъв въпрос зададе министър председателят Бойко Борисов от парламентарната естрада на националното заседание на изключителното съвещание през днешния ден.

Той също по този начин изрази учудването си, че въобще представители на държавното управление са извикани в Народното събрание в случай, че Комисията по финансов контрол е напълно под шапката на Народното събрание. По думите на Борисов, той, Томислав Дончев, Владислав Горанов са пристигнали само и единствено от почитание.

Борисов отхвърли каквато и да е политическа връзка с КФН. От думите му стана ясно, че от години не се е чувал и виждал с Ралица Агайн, а едвам през вчерашния ден е направил среща с шефа на КХН Карина Караиванова - когато е настанала рецесията.

Според премиера България има съществени проблеми със застраховането и като образец той уточни застраховането коли, които карат с българска регистрация в чужбина. Борисов пита разумно ли е 42% от злополуките да са с български табели и разяснява, че съгласно него всички, които приказват през днешния ден, не са специалисти, а материята е извънредно характерна и комплицирана.

Премиерът Борисов съобщи, че към този момент е упълномощил на полицейските аташета да влязат във връзка и да сравнят броя на актовете на полицейските служби в другите страни.

Оставката не ни взема решение съществените въпроси, съобщи още министър председателят и предложи основаването на работна група с представители на всички политически партии. За да се платят парите на тези 200 000, би трябвало да се знае от къде ще се вземат тези пари и както рецесии ще се потушават, уточни Борисов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР