Каква може да бъде субстанцията на добрия тонус и настроение?

...
Каква може да бъде субстанцията на добрия тонус и настроение?
Коментари Харесай

Хляб, вино и... малко шоколад

Каква може да бъде субстанцията на положителния тонус и въодушевление? Успешен опит на този въпрос беше извършен на форума " Хляб, вино, малко шоколад - мощ,страст и възторг в едно ". Той беше проведен от Председателя на НБС на хлебарите и сладкарите у нас Мариана Кукушева, дружно със сдружението на винарите и неговия председател Маргарита Христова.

" Какво е да изминеш естествения път от зрънцето, до хляба и виното. Това е философията на нашия живот ", сподели госпожа Кукушева. Този диалектически път до удоволствието бе пробван при съчетанието на епределени виновност с избран самун, както и шоколад. Това беше и задачата на мероприятието в Интер експо център.

Сред специфичните посетители на дегустацията бе и проф. Донка Байкова - бележит експерт по хранене и диетика. " Аз не мога да схвана вироглавите опити на хората да гладуват. Няма придвижване без бензин. Има баланс, познаване на тънкостите на хрененето ", сподели проф. Байкова.

На време на дегустацията бяха бяха пробвани луксозни български бели и червени виновност, които са от италиански вид и с българско грозде. Червеното вино пък бе с 12-месечно отрежаване във френски бъчви. Имаше разнообразни комбинации - с бяло и черно хлебче, както и с бял, млечен и черен шоколад.

Крайният резултат бе отличен и донесе  настроение на гостите. И със сигурност обогати вкусовото въображение.      

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР