Каква котка! Тейлър Суифт беше обявена за Личност на годината

...
Каква котка! Тейлър Суифт беше обявена за Личност на годината
Коментари Харесай

Феновете се опитват да пресъздадат корицата на Личност на годината на Тейлър Суифт със собствените си котки

Каква котка!

Тейлър Суифт беше оповестена за Личност на годината на TIME за 2023 година в сряда, само че това беше една от трите колекционерски корици на списанията, отбелязващи събитието — показвайки певицата на „ Anti-Hero “, позираща с котката си, Бенджамин Бътън, преметнат към врата й – това в действителност накара почитателите да мяукат в обществените медии.

В рамките на часове фотографията се трансформира в главен артикул в интернет – и вдъхновението зад още една наклонност в TikTok, където Swifties се опитваха да пресъздадат сцената със личните си котки, единствено с цел да открият, че личните им домашни любимци са малко по-малко склонни да сътрудничат повече от добре възпитания Бенджамин.

Видеоклиповете нормално стартират с екранна фотография на корицата на TIME и по-късно демонстрират по какъв начин потребителят се пробва да накара котката си да се съгласи с каскадата.

Една потребителка разгласява видеоклип, който демонстрира по какъв начин тя се бори да качи котката си през раменете. В последна сметка тя сложи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР