Каква карма и колко късмет се крият във вашата рождена

...
Каква карма и колко късмет се крият във вашата рождена
Коментари Харесай

Виж своето късметче според зодията

Каква карма и какъв брой шанс се крият във вашата рождена дата и зодия, вижте тук:


Лъв
Кармичната задача на Лъва е да бъде водач, само че не поради нарцисизма, а с цел да води хората, да е флагман и лидер за тях. Вие като водач би трябвало да поемете отговорност за подчинените си, да може да отстоявате тези, които са в близост. В същото време не трябва да си позволявате под никаква форма абсолютизъм, принуждение и налагане на вашата позиция над другите. За да следват ориста си, представителите на зодия Лъв също би трябвало да насочат погледа си към творчеството и изкуството. Сцената е вашето предопределение, а изкуството е въздухът, който дишате.
Дева
Съдбата сама споделя на Девите да работят, да учат и да уголемяват хоризонтите си. Без познания няма да може да достигнете качествено ново равнище на живот. Споменът за предишното може да ви склони към мързел, отмора и отбягване от работа. Но, колкото и да е тъпо „ не може елементарно да хванете рибата от езерото “. Следователно би трябвало непрекъснато да правите интелектуална работа, да анализирате и търсите нови способи за решение на съществуващи проблеми, като употребявате своята професионална осведоменост.
Везни
Везни, вашата задача е да се научите да виждате противоположната страна на медала във всички житейски обстановки, да различавате полутонове и да спрете да разделяте света единствено на черно и бяло. Законът за кармата ви споделя да спрете да се пробвате и да се придържате към една или друга алтернатива или сюжет. Той ви приканва да разберете, че всичко в този живот има двойно дъно, има своя лична хубост и уникалност. По този метод би трябвало да намерите подобен нежен баланс и да не се пробвате да давате желание на една или друга „ купа “. Вселената ви е основала по този начин, че да създавате хубост и да бъдете необичаен познавач на нея. Възхищение от хубостта, финес и естетика на формите, за разлика от суровата действителност. Това е векторът на вашия живот.
Скорпион
Кармичната стратегия на Скорпиона е тотална промяна на личността. Трябва да се научите да не осъждате, да не се обиждате, да не съдите, да не обсъждате и, най-важното, да не възмущавате никого. През живота си би трябвало да преминете, през четири ипостаси: гущер, тарантула, орел и гълъб. Ако може да се отървете от кармичните задължения, да ограничите страстите на яд, експанзия и яд, да спрете да манипулирате другите и да критикувате всички към себе си, ще се доближите до освобождението и радостния съразмерен живот.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР