Каква е цената, която американците биха платили, за да видят

...
Каква е цената, която американците биха платили, за да видят
Коментари Харесай

За импийчмънт на Тръмп американците са готови да спрат алкохола

Каква е цената, която американците биха платили, с цел да видят президента Доналд Тръмп вън от Белия дом? На какви жертви са подготвени? От какво биха се отказали?

Оказва се, че любовта на народа към 45-ия президент на Съединени американски щати е толкоз незначително дребна, че голям % от американците са подготвени да се откажат от алкохола, единствено и единствено да видят по какъв начин ще бъде свален от власт. Това сочат резултатите от изследване, извършено от уеб страницата detox.net, част от американската компания Sober Media Group LLC, занимаваща се с ръководството на редица рехабилитационни центрове и центрове за лекуване на зависимости.

Според допитването, в което са взели участие 1000 души, повече от 73% от демократите и към 17% от републиканците са подготвени да оставят чашката в случай че това ще докара до импийчмънт на сегашния президент на страната.

Според анкетата, огромна част от републиканците дават обещание, че ще спрат алкохола в случай че медиите спрат с историите, които демонстрират Тръмп в неприятна светлина.

 На серията от въпроси "какво бихте предпочели... ", повече от половината запитани са дали отговор, че биха пожертвали едно вървене на кино, с цел да изпият по бира.

Това не е мъчно за поверие, само че отводът от потребление на обществените медии е. Според резултатите половината от участниците в социологическото изследване са декларирали, че ще си дадат отмора от Twitter, Instagram и Фейсбук, с цел да могат да опитат омайния усет на чаша хубаво вино.

Около 17% от интервюираните пък са декларирали, че са подготвени да се откажат от секса за месец, в случай че по този начин ще могат да пият алкохол.

А вие какво бихте жертвали за една бира, чаша вино или една огромна ракия?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР