Каква е съдбата ви според рождената дата? Отговор на този

...
Каква е съдбата ви според рождената дата? Отговор на този
Коментари Харесай

Вашата съдбата според рождената ви дата

Каква е ориста ви съгласно рождената дата? Отговор на този въпрос дава нумерологията. С ангажимента, че всеки самичък избира пътя си, а смисълът на числата е единствено тенденция.

За да изчислите това, би трябвало да сведете датата на раждане до едноцифрено число. Ако е над 9, просто съберете двете числа.

Например – в случай че сте родени на 14-ти, съберете 1 и 4. Така получавате 5, което е и вашето число.

Ето какво споделят и самите цифри:

1. Символизира оцеляването, сътворението, началото.

 Но също по този начин силата, независимостта, индивидуализма. 1 е число на родените водачи. Те са дейни, изпълнени с сила, борци за обективни дела. Винаги отстояват позицията си с точни причини, без да се постановат със мощ. Имат ярка характерност и се виждат отдалеко. Но имат и неприятни черти – егоисти и високомерни са. Ако преборят тези два казуса, ще реализиран доста в живота. Обикновено тези минуси се демонстрират по-силно в младежките им години. С времето единиците улягат и се научават да почитат повече хората към себе си. 

2. Свързва се с дуалността във всичките й измерения: положително и зло, мъжко и женско начало, единодушие и съпротива, мир и спор.

Символично съставлява връзката, чувствителността към другите, желанието за съдействие. Хората с число 2 са склонни към медитация, с която преодоляват вродената си вътрешна тревога. Те са интуитивни, чувствителни, харизматични, отлични чиновници. Умеят да демонстрират характерност и в това време да бъдат в естетика с близките. Лошото е, че в старанието си да бъдат съвършени с всички, пропущат най-важните хора – своите близки. И извънредно доста се двоумят за всяко свое решение.

3. Тройката е фундаментална.

В християнството 3 е триединството в лицето на отец, наследник и светия дух. В културите на доста нации демонстрира връзката сред човек, небе и земя. Свързва се с растежа, творчеството, любознанието, положителната връзка, духовността, оптимизма. Хората с число 3 резервират младежкия си дух и на пределна възраст. Те са новаторски персони, имат непогрешима вътрешен глас и мощен магнетизъм. Имат радостен манталитет, настроени са другарски, харесват удоволствията на живота и разкоша. Но постоянно не съумяват да привлекат вниманието върху себе си, защото избират да стоят непретенциозно настрана и безшумно да си правят работата, до момента в който други обират лаврите.

4. Четворката се свързва с геометричната фигура на квадрата.

Тя е знак на устойчивостта и реализацията. Показва непоклатимост, дарба за реализиране на всичко начертано само и единствено със лични сили и мощна воля. Енергията й е градивна и консервативна. Четворките обичат да работят, само че не въобще, а тук и в този момент. Те са крепко стъпили на земята и желаят да усещат материалния свят. Имат извънредно възприятие за отговорност, тачат традициите, постоянно остават правилни на колегата. Отрицателните им страни: егоцентрични, пораженци, нападателни, лашкат се сред напредък и проваляне, от време на време остават неразбрани от другите.

5.  Пет е още число на пристрастеността, чувствеността, щастието.

Това число се свързва с смяната, свободата, способността да се живее интензивно, да се изразходва както физическа, по този начин и психическа сила.  Хората, родени на такава дата, се приспособяват елементарно, само че са и много нервни. Те са дейни, екстровертни, обичат да посещават непознати места и са отворени към света. Имат мощно развито възприятие за персонална независимост, харесват астрологията и логиката на психиката. Но постоянно се усещат несигурни, не умеят да боравят с пари и елементарно ги губят. На първо място би трябвало да се оправят с непрекъснатото си неспокойствие и да се научат да се вслушват повече в мнението на другите.

6. Свързва се с отговорността и фамилията.

Олицетворява както положителното, по този начин и злото, както основаването, по този начин и вероятния спор. Носи непокорен дух. Хората с такова число обичат да дават, само че и да получават, без значение дали става дума за обич, поддръжка или нещо материално. Те изпитват непрекъсната потребност да се грижат за другите, да усъвършенстват света. Понякога са толкоз цялостни с сила, че чак нервират. Друг път са раними и депресирани. Обикновено са положителни другари, любящи деца и родители, правилни съпрузи. Общителни са и са запалени по пътешествията. Нерядко са надарени с артистичен гений (особено в музиката). 

7. Седем е знак на знанието, на откритията, проучванията, мистиката.

Съответства на йерархията на ангелите, на дните на седмицата, на седемте висини, които дружно основават съвършенството. Хората с число 7 са деликатни, метафизичен и духовно настроени. Те се отличават със своя разум, дълбочина на разсъжденията, перфекционизъм. Това са персони със мощно наличие, само че по-скоро наблюдаващи, в сравнение с дейни участници. Притежават брилянтен разум. Минусът им е, че прибързват в решенията си, не ги обмислят до дъно, след което не желаят да признаят грешката си.

8. Осем символизира контрола и ръководството.

Хората с това число имат съответни цели и се стремят да ги реализиран. Те са предопределени да осъществят плановете си, имат упоритостта и уменията да го създадат, а и са непрекъснати в работата си. 8 е и число на безкрайността. Осмиците са трайни в възприятията, твърдо стъпили на земята. Те вършат добре премислени неща и вземат добре премислени решения. Имат спокоен, уравновесен темперамент. Лесно се приспособяват към новите условия и имат доста другари. В негативен проект обаче са отмъстителни, изключително към предателите. Понякога изпадат в боязън за бъдещето си и се затрупват с движимости, които все им се коства, че са незадоволителни. А и са огромни скъперници.

9. Олицетворява универсалността, всеобхватността. Съдържа силите на всички предходни цифри.

9 се свързва и с месеците на бременността, с усилието, със завършването на сътворението. Хората с това число следват правилото „ всичко или нищо “. Притежават гения да бъдат както повелители и спасители на света, по този начин и най-обикновени мошеници или кариеристи. Въпросът е накъде ще насочат силата си. Те се открояват измежду тълпата, имат мощна вътрешен глас, обаятелни оратори са, увличат другите. Те са смели, изобретателни, изпълнени с възторг, подготвени за гражданска война. Но животът им е непрекъсната битка.

Източник: Rozali

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР