Каква е ролята на общинския съветник? Как той може да

...
Каква е ролята на общинския съветник? Как той може да
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова: Ще работя за създаването на общинска програма за насърчаване на раждаемостта

Каква е ролята на общинския консултант? Как той може да бъде връзката на хората с локалната власт? Кои са съответните навременни ограничения, с които е значимо да започва работата за Русе? - Това бяха акцентите в полемика, проведена от Алисе Муртезова, претендент за общински консултант от листата на Политическа партия ГЕРБ.

На срещата в хотел „ Рига “ нощес се отзоваха над 100 родители. Кандидатът за кмет на Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова приветства всички присъстващи. „ Трябва да продължим инерцията, която е реализирана досега, да надградим в тази посока с още по-висока скорост, само че и да подредим нашия съвременен град. Това можем да създадем ние дамите “, съобщи Диана Иванова. Като част от управническата си стратегия, тя добави, че ще работи в посока основаването на общинска стратегия за поощряване на раждаемостта по избрани критерии – „ Роди дете в Русе “.



Екипът на Муртезова бе събрал авансово над 150 въпроса, които русенци бяха задали по електронната поща и в обществените мрежи, като те бяха обособени в няколко категории според от това дали тяхното решение изисква намесата на държавната или локалната власт. Въпросите бяха от доста необятен набор, като се засягаха тематики от тежестта на ученическата раница до ориста на Телевизионната кула в Русе. До края на срещата бяха сложени и разисквани доста въпроси, включващи денонощна профилирана спешна помощ за деца, сигурността към образователните заведения, поддръжка на детските площадки, възобновяване на зоните за отдих, построяването на съвременен плувен комплекс в Русе, както и значимият за Русе проблем със замърсяването на въздуха.



През октомври Алисе Муртезова ще се среща с жители всеки понеделник от 14 до 16 часа, в приемната на ул. „ Църковна самостоятелност “ 33.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР