Каква е разликата между жълтата, червената и зелена ябълкаЯбълките са

...
Каква е разликата между жълтата, червената и зелена ябълкаЯбълките са
Коментари Харесай

Каква е разликата между жълтата, червената и зелена ябълка

Каква е разликата сред жълтата, алената и зелена ябълка
Ябълките са едни от най-полезните плодове, и с цел да сме в крайник с модата взехме решение, че би било добре да знаем какви са разликите сред трите вида-червена, жълта и зелена. Смята се, че е произлязла от планините на Казахстан, ябълковите семена са били донесени за първи път в Северна Америка през 1600-те. Съществуват повече от 100 сортове ябълки, а от тази статистика единствено 15 типа ябълки съставляват 90% от производството на ябълки, оповестяват от foodpanda.

В основата си, цветът на ябълката може да дефинира питателните изгоди, в това число общото наличие на фибри, антиоксиданти и витамин С.

Полифенолите оказват помощ за поддържането на бактериалното равновесие в долната част на храносмилателния тракт и бактериите в червата, повече от всичко, което оказва помощ да се дефинира здравето на вашата имунна система. Ябълките, отглеждани обичайно, имат повече пестициди, в сравнение с всяка друга просвета! Друга причина постоянно да купувате органични артикули.

Червените вкусни ябълки- те са с най-голяма ежедневна консумация, заради сладостта им и цялостния си мек усет.

Зелени ябълки- Те са чудесна алтернатива за готвене, с помощта на тяхната неотстъпчивост и усет при готвенето им във фурната. Смята се, че са най-хранителния тип ябълки.

Жълти ябълки- в множеството са жълто-златни на външен тип и имат най-вече слаб сладостен усет. Подходящи са за изработката на ябълков къс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР