Каква е по принцип идеята за този пряк избор на

...
Каква е по принцип идеята за този пряк избор на
Коментари Харесай

Станишев: В БСП ще се избием

Каква е по принцип концепцията за този директен избор на ръководител. " Аз съм песимистичен през цялото време, дали това ще сработи при нас “, сподели за предаването " Брюксел 1 “ водачът на ПЕС Сергей Станишев. Защото доста партии от европейската левица го вършат като механизъм за привличане на спомагателна сила. Италианците разрешават всеки жител да гласоподава да вземем за пример против дребна такса, като по този метод активизират външна страна, която се ангажира с твоята партия. При нас се получава противоположен развой – превръщането му в бюрократично - апаратна процедура “, разяснява водачът на ПЕС.

" Избирателната комисия на Българска социалистическа партия надалеч надвишава своите компетенции, като изкуствено редуцира броя на хората, които имат право да гласоподават “, изрично съобщи Сергей Станишев, като добави: " Защото беше оповестено преди два месеца пред Националния съвет, че членския състав на Българска социалистическа партия е 83 хиляди индивида. Чувам в този момент от ръководителя на тази комисия, че сме 60 хиляди. Извинявайте, тези 20 хиляди са умрели от ковид ли? Много странни неща слушам “.

" Чувам, че се отписват живи хора. Защо? ", добави водачът на ПЕС и добави: " Отговорът може да бъде единствено един. Стремежът да се понижи бариерата за реализиране на 50+1 присъединяване “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР