Каква е оценката на левицата за европредседателството и оправдани ли

...
Каква е оценката на левицата за европредседателството и оправдани ли
Коментари Харесай

БСП за европредседателството - провал или успех постигна България пред Европа

Каква е оценката на левицата за европредседателството и оправдани ли са похвалите на европейските сътрудници към България - това разяснява в ефира на " Още от деня " Крум Зарков, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия, член на изпълнителното бюро на партията.

Очакванията на европейските сътрудници към нашето европредседателство не бяха изключително високи, а в това време упованията вътре в страната бяха напомпани до краен лимит. Затова в този момент оценките се разминават - извън получаваме похвали, а от вътрешната страна има възмущение, разяснява Зарков.
Крум Зарков, Българска социалистическа партия: Десет години след приемането ни в Европейски Съюз, ние сме страна, която към момента се интегрира и предстои на мониторинг и надзор. Така че, нашата политическа оценка е механически положително председателство, само че съдържателно можеше и повече.
Той разяснява и вота на съмнение по тематиката за сигурността, както и неналичието на спор в Народното събрание.
Крум Зарков: Ние написахме претекстове, нашият ръководител Корнелия Нинова ги показа и никой не се зае да ни отговори. Как очаквате нещо да се случи без спор?
Жельо Бойчев си потегли, тъй като има други проекти за живота си, това е негово решение. Ние до ден сегашен работим дружно, изясни социалистът във връзка решението на депутата от Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание.
 Жельо Бойчев напуща управлението на Жельо Бойчев напуща управлението на "БСП за България ", скоро и Народното събрание
Заместник-председателят на парламентарната група на "БСП за България " Жельо Бойчев напуща управлението на партията, а скоро евентуално и политиката. Т...

Зарков разяснява решението и на левицата да изиска оставката на зам.-социалния министър Султанка Петрова след гибелта на охранителя в Партийния дом Даниел Тасев.
Крум Зарков, Българска социалистическа партия: Искаме да стане явен метода, по който се разпореждат публични поръчки в Народното събрание. Ще пожелаваме всички контракти, с цел да забележим на кого и по какъв начин се слагат публични поръчки. Изходът от тези неразбираеми въпроси е единствено един - цялостна бистрота.  Разследват гибелта на охранител на градеж в постройката на някогашния Партиен дом Разследват гибелта на охранител на градеж в постройката на някогашния Партиен дом
Прокуратурата стартира следствие за гибелта на охранителя Даниел Тасев, открит в шахта на градеж в постройката на някогашния Партиен дом. Първоначалната вер...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР