Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем

...
Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем
Коментари Харесай

Бойко Борисов и негов министър разкриха какви идиоти има! Вижте какво правят първите в София, а за вторите няма думи…


„ Каква деградивна мисъл би трябвало да имаш – в този момент да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го създадем по този начин, че да уязвим на другия ден “ – по този начин министър председателят Бойко Борисов разяснява на днешното държавно съвещание видеозаписите, на които се вижда съзнателно разрушение на новата пътна настилка на столичния бул. „ Дондуков “.

„ Представяте ли си каква безочливост е това, каква политическа офанзива – да отидеш, да разровиш подготвена улица, единствено с цел да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести… Саботажи, тайна активност, това е същността на оцеляването им над 100 години “, сподели Борисов пред членовете на кабинета.
 Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков уточни, че единствено през вчерашния ден са подадени повече от 20 подправени сигнала за закъсали коли и ТИР-ове. „ Пращаме екипи да оказват помощ, да се отпуши придвижването, става известно, че единствено ги разкарваме. Това не ни е основало компликации в почистването, тъй като, както всички виждат, беше основана добра организация и нямаме затворени пътища… Но подправените сигнали, първо, че хабят скъп запас, лишава се време на екипите, мести се техника, която е нужна за сериозни сектори – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване “. loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР