Каква беше личната реакция на кмета на Варна Иван Портних

...
Каква беше личната реакция на кмета на Варна Иван Портних
Коментари Харесай

Как реагира кмета Портних на падналия стълб на златния булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

Каква беше персоналната реакция на кмета на Варна Иван Портних на случая с падналия дирек на кръгово кръстовище на чисто новия бул. " Васил Левски "? Той я изрази още нощес във Facebook, като с това провокира съвсем толкоз реакции, колкото и самия случай.

След като прекара много време в автомобила на премиера Бойко Борисов през вчерашния ден, разказвайки онлайн в обществената мрежа за триумфите на управлените на ГЕРБ във Варна, вечерата кметът Портних се наложи отново да се върне във Facebook поради скандалния проблем на най-скъпата пътна права, строена в града. Ето какво написа той във връзка падналия дирек:

След проливния дъжд и градушка ревизирах обстановката по бул. " Левски ". Установих следното - проблеми по самото трасе няма, само че по прилежащите пътни артерии обстановката е такава:
- На кръговото с бул. " Владислав ", наоколо до незавършено подсилване на канала за подземни връзки - към 1 метър, е подкопан дирек от уличното осветяване. В момента екип на пожарната го маха. Разпоредих на изпълнителите незабавно след прекъсването на дъжда кабелното трасе да бъде бетонирано.
- Сериозно количество вода се е събрало на към 150 м. от кръговото на бул. " Цар Освободител " - в посока кварталите. По мое разпореждане пристигнаха екипи от Пожарната, ВиК и полицията. Проблемът са запушени шахти, поради изобилния дъжд и свлечени земни маси, останали от строителния интервал. В момента отпушват шахтите, а на следващия ден всички реализатори би трябвало да са там, с цел да почистят остатъчните строителни материали, предизвикали събирането на водата.
- Отново поради незавършен сектор за връзки е станало срутване на трошляк на кръговото с бул. " Сливница ". Разпоредих да се почисти и на следващия ден, след прекъсване на дъжда, секторът да бъде приключен. 
- В региона на ХЕИ, където при последния дъжд имаше проблем, шахтите към този момент поемат водата. Забелязах обаче, че огромно количество се стича от Цветния квартал по новата тротоарна настилка на ул. " Подвис ". Там ще създадем дъждоприемни решетки
- В остаряла част на бул. " Левски " - до бул. " Осми крайморски полк ", обстановката е под надзор, само че към момента има малко количества вода, идваща от прилежащите улици. Там разпоредих на следващия ден да стартира създаване на дъждоприемна канализация
Напомням, че обектът към момента не е въведен в експоатация, продължаваме с довършителните действия, всеки един установен проблем ще бъде отхвърлен.


Опитът му да изясни, че падналият дирек на новото кръстовище е надали не е " в реда на нещата " бяха подкрепени от много коментиращи, които явно са симпатизанти на ГЕРБ. Имаше обаче и мнения, които надали са се харесали на Портних и съпартийците му, изключително след хвалбите на премиера Бойко Борисов за новото трасе единствено часове преди случая. Ето някои от мненията на варненци, под поста на кмета:

  " Подводница требе, пич. Цяла Варна ви диша боклуците и най-после творбата на изкуството взе да пропада. Айде да си вървиш към този момент заедно с тиквата "

" За следващ път се потвърди, че кмета и администрацията му не стават за нищо. “Усвояват ” милиони, а резултата... сами виждаме. "

  “По принцип проблеми няма “ само че на всяко кръговово нещо се е случило! "

Това обаче са единствено няколко " оживели " коментара под написаното от кмета Портних, тъй като другите негативни отзиви са просто...изтрити. За това свидетелстват още веднъж жителите, които показаха възмущението си, че кметът на Варна явно желае да вижда единствено хвалби:

" Защо триете мненията на хората, единствено позитивните сте оставили? Да бяхте се разходили малко по-късно по новия бул., та да ви очука и вас градушката "

" Това с триенето на мнения е супер излагация и се чудя кого тъкмо заблуждавате! Вероятно, най-много себе си! "

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР