Както знаете, загуба на тегло до голяма степен зависи от

...
Както знаете, загуба на тегло до голяма степен зависи от
Коментари Харесай

Метаболизмът Ви става перфектен, а се отървавате от излишни 5 кг

Както знаете, загуба на тегло значително зависи от скоростта на вашия метаболизъм. За да ускорите метаболизма и по време на сън, можете да подготвите много елементарен коктейл от съставки, които постоянно са в кухнята.

Ако пиете тази напитка малко преди лягане, вие ще се уверите, че постигате мечтаните резултати и подобрявате физическата си валидност.

Тя ще отнеме освен наднорменото тегло, само че и отсрочената шлака.

И това е забавно: Гинеколози поучават да се прави секс всеки ден заради 8 аргументи
Общото положение на тялото ще се усъвършенства заради детоксикацията.
Пийте от лимони за отслабване
СЪСТАВКИТЕ
1 лимон 1 ч.л. джинджифил на прах 1 ч.л. сок от алое 1 китка магданоз 1 щипка канела 0,5 литра вода
ПОДГОТОВКА
Разбъркайте магданоз и лимон в миксер. Добавете натрошен лимон и магданоз, джинджифил на прахуляк и канела на тиган с вряла вода. Опасни 5-10 минути. Изцедете и охладете напитката. Добавете сокът от алое и разбъркайте.
Препоръчва се продуктът да се съхранява в хладилника. Пийте едно пиво един път дневно преди лягане за 150-200 мл. Това ще форсира метаболизма през нощта, а за една седмица ще почувствате осезаеми резултати!



Продуктите за тази напитка въобще не са определени инцидентно. Лимонът подтиква храносмилането и преди да си легнете, е доста значимо да не остане тежка храна в стомаха, защото храносмилането е дълготрайно дълго.



Магданозът е прочут диуретик. Помага да се понижи подуването и да се понижи количеството междуклетъчна течност.



Джинджифилът съдържа гингол, който оказва помощ за ускорение на храносмилането и възстановяване на метаболитните процеси в организма.



Противовъзпалителните свойства на този корен ще оказват помощ за елиминиране на разстройството в храносмилателната система, както и за премахване на паразити и шлаки в региона на дебелото черво.

Алоето съдържа субстанции, които имат лек слабително деяние. Той също по този начин усилва секрецията на храносмилателните жлези: това разрешава натурален метод за нормализиране на апетита.



Сега знаете по какъв начин да ускорите метаболизма за намаляване. Това важи изключително за тези над 40 години. В тази възраст метаболизмът се забавя, натрупването на непотребната лой в проблематичните области стартира.

Ускоряването на метаболизма способства за лекост доста повече, в сравнение с обезсилване на питателните ограничавания, а резултатът е доста по-дълъг. Споделяйте информация с другари, може би ще им помогнете да изгубят непотребните килограми, които са спечелили през зимните празници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР