Както знаете, състоянието на косата, кожата и фигурата зависи от

...
Както знаете, състоянието на косата, кожата и фигурата зависи от
Коментари Харесай

Какво обичат да похапват известните личности?

Както знаете, положението на косата, кожата и фигурата зависи от храненето. И по този начин, какво обичат да похапват някои от известните персони на Холивуд? Красиви и стройни. И като ги погледнем, поражда въпросът: толкоз ли са нездравословни десертите и тестените произведения?

Знаменитостите имат опция да отидат в някой от най-скъпите и изискани заведения за хранене, да наемат персонални готвачи... те могат да ядат това, за което някои могат единствено да мечтаят. И още веднъж - когато погледнете телата им, може да си помислите, че те живеят единствено на сокове и пюре от зеленчуци... е, и от време на време си разрешават красиви, само че нищожни порции храна.
Но макар обстоятелството, че звездите най-често следват правилата на здравословния метод на живот, те въпреки всичко са хора. И обичат да се поглезят с бургери и пикантни храни понякога.

Дженифър Лопес

Щастливите дни завършиха, когато пицата беше обичаната храна на Дженифър Лопес. Днес звездата се отнася доста съществено към това, което яде. Сега тя яде единствено прясна, органична, уравновесена храна, главно протеини, а също по този начин заобикаля алкохола.

Бионсе

Кралицата на попа обича най-вече пица. „ Всяка неделя си организирам празник и си разрешавам продукта, който в действителност желая. Това нормално е пица “. Певицата доста обича и лютия сос, с който полива съвсем цялата храна, която яде. Но, несъмнено, с цел да има красиво тяло, една звезда би трябвало да яде здравословна храна през множеството време - на процедура не яде алено месо и чипс.

Кати Пери

Кат доста обича гъбите, освен тъй като са здравословни, само че и тъй като харесва самия усет. По-специално, тя обича трюфели, най-скъпите гъби в света, които костват към 1000-2200 $ за половин кг!

Освен толкоз скъпите гъби, Catti обича мазни храни, като пиле на барбекю, хрупкаво говеждо месо, салати с майонеза, бургери и суши.

Джъстин Тимбърлейк

" Тренирам доста, тъй че хапвам всичко ", споделя Джъстин. Толкова доста обича храна, че даже отвори ресторант в Ню Йорк. Той също по този начин признава, че в никакъв случай не прескача закуската и употребява доста протеини. Любимата му закуска са боровинкови палачинки и зърнени храни, изключително бисквитите Oreo. Що се отнася до сладкото - Джъстин обича брауни, изключително тези, които се подготвят в ресторанта на брачната половинка му, холивудския „ Au Fudge “. А обичаното му ядене са тестени произведения с омар и пармезан.

Джиджи Хадид

Моделът признава, че обича бургери. „ Моето мото е, яж здравословно, с цел да си във форма, яж бургери, с цел да не полудееш “, споделя звездата. За закуска Джиджи обича омлети с бекон, наздравици с кафе, запечен фасул, както и сладолед с късчета шоколад.

Семейство Кардашиян / Дженър

Моделът на Victoria Secret Кендъл Дженър, съгласно обява в своя Instagram обожава бургери, пица и палачинки (въпреки че, несъмнено, е мъчно да се повярва... тя евентуално ги яде един път годишно).

Ким също неотдавна разгласява обява за своите гурме грехове: мексиканска храна, бургери, CFS, McDonald`s, които можеш да поръчаш от https://www.foodpanda.bg/!
Кайли Дженър обича толкоз доста глазирани сладки картофи, че даже ги включи в първия епизод на „ Готвене с Кайли ”. В допълнение, тя обича мексиканската храна, суши и бисквитки.

Гал Гадот

Какво яде една знамение жена денем? Основната цел на Гал Гадот е да се убеди, че дъщерите й ядат здравословна храна, тъй че тя стартира деня със здравословна закуска, състояща се от яйца, плодове, зелени пюрета и кафе. Обядът и вечерята се състоят от пиле или риба с доста сурови или варени зеленчуци. Между храненията закусва с пресни плодове и зеленчуци или тост с авокадо. Бившата Мис Израел също не не разрешава бургери, шоколад, сладолед - само че управлява порциите.

Риана

Ще се изненадате, само че като цяло Риана яде всичко, което желае и когато желае. Според персоналния си готвач тя яде протеин във всичките му прояви, съчетавайки го с ориз, макаронени произведения, зеленчуци. Любимото карибско ядене на певицата (а тя идва от Барбадос) е къри с пиле. От десертите тя избира чийзкейк и шоколадов сладолед. Но за това би трябвало да работи интензивно над тренировките. Тя се занимава със спорт всеки ден!

Селена Гомес

Селена обожава Читос чипс, шоколад, само че обичаното й ядене (вярвате или не) е балсамов оцет. Звездата има чудноват табиет да го поставя на всичко - от пуканки до сандвичи с фъстъчено масло. Ако той не е наоколо, тя употребява лимонен сок.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР