Както знаете, по-рано тази година Microsoft започна с плана си

...
Както знаете, по-рано тази година Microsoft започна с плана си
Коментари Харесай

Джоузеф Стейтън напусна Microsoft

Както знаете, по-рано тази година Microsoft стартира с проекта си за усъвършенстването на екипите си и уволнението на хиляди от своите чиновници. Това засегна хора от всички звена на редмъндския софтуерен колос, като това, което се занимава с видеоигрите не беше пропуснато. Миналата седмица компанията беше напусната от две емблематични персони от гейм промишлеността: Фил Харисън и Джоузеф Стейтън.

Дългогодишен чиновник на Bungie, а след това на Microsoft и 343 Industries, Стейтън е основна фигура за света на Halo. Той работи дълго време по синематиките в първите игри, създател е на книги от света на играта, извършва ролята на креативен шеф за истинската трилогия, водещ сценарист е на Destiny, работи по акцията на Halo Infinite.

В края на предходната седмица Microsoft удостовери, че Стейтън напуща компанията, само че не даде съответна причина за това. Малко по-късно самият той разгласи същото в профила си в обществената мрежа Twitter, като написа, че ще даде повече детайлности в бъдеще.

„ Благодарни сме на Джоузеф за приноса му за Halo поредицата и за Xbox като цяло. Желаем му всичко най-хубаво за в бъдеще “, гласи късото изказване на Microsoft във връзка напускането на Стейтън.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР