Както всяко лято, на Острова на черните скали цари истинска

...
Както всяко лято, на Острова на черните скали цари истинска
Коментари Харесай

Потомъкът на Росини Федерико Борландели с дебютен роман у нас

Както всяко лято, на Острова на черните скали царува същинска идилия. Курортното градче Олд Менделтаун чака туристите, жадуващи заслужена отмора, а клиниката за разкрасяване на лекар Голдщайн е подготвена да посреща звезди. Жителите на острова са като пионки в добре проведена обществена игра. Всеки и всичко е на точното място.
Брайън Гилсън е нает от две сестри близначки, с цел да позволи обикновен на пръв взор престъпен случай. Но на мрачния канадски коралов остров се надига нещо потайно и зло и стартира да събира своите жертви. То раздрусва мозъците на героите, подготвени на всичко, с цел да сложат завършек на жестоката игра, сътворена от болен мозък, прикрит надълбоко подземен.
Митове и митове, изопачени и подправени вярвания, мрачни сюрреалистични пейзажи основават злокобната атмосфера, в която Брайън води своето следствие, което се трансформира в призрачен сън и трансформира вечно живота му. Сега всичко е в неговите ръце, а развоят на събитията следва демонски проект...
Любов и пристрастеност, бизнес и секрети, власт и дълг... Федерико Борландели забърква коктейл от страсти в този под напрежение психотрилър, където митовете и действителността се преплитат, а любовта отстъпва място на болката.
Потомък на благородническа фамилия от Италия, чиито корени могат да бъдат открити в далечния 12. век, Федерико Борландели наследява доста скъп подарък: пристрастеността към музиката. Той е пра-правнук на композитора Джоакино Росини и на маестро Марко Кастолди – един от най-известните пианисти на „ Ла Скала “ от началото на 20. век, музикален критик към вестник „ Италия “, както и непосредствен другар на Пучини и Маскани. Внукът Федерико още като дете демонстрира изключителна пристрастеност към музиката и свири на пиано пред аудитория още на шестгодишна възраст. Но музиката не е единственото изкуство, с което той се занимава до ден сегашен: модата, публицистиката и литературата постоянно са били част от професионалната му и артистична кариера. В продължение на 25 години той работи като редактор и стилист в някои от най-известните списания и фешън къщи. След като години наред обикаля света по работа и за наслаждение, през днешния ден той живее във Варна, където основава лична фешън линия за облекла, ръководи сполучливо музикална организация дружно със своя сътрудник и се занимава с консултантска активност в региона на музиката и обвързваните с нея интернационалните планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР