Както всяка нова майка, всичко, което звездата от Strictly Джанет

...
Както всяка нова майка, всичко, което звездата от Strictly Джанет
Коментари Харесай

Джанет Манрара от Strictly разкрива емоционален смут след раждането на своето „чудо“ бебе - „Не можех да я прегърна“

Както всяка нова майка, всичко, което звездата от Strictly Джанет Манрара искаше да направи, беше да прегърне и прегърне детето си.

Но дъщерята Лира от цезарово сечение я остави толкоз доста болежка, че минаха седмици преди да успее, а физическата разлъка накара Джанет да падне „ вярно надолу “, до момента в който се бореше да се свърже с нея.

Връзката на Джанет с Лира набъбна от момента, в който тя беше задоволително мощна, с цел да я люлее, а танцьорът, на 40, има вяра, че е незаслужено раждането със секцио да се преглежда като „ лесна алтернатива “, защото последствията от него могат да бъдат толкоз сложни.

Тя и нейният брачен партньор, другата звезда на Strictly Аляз Скорянец, на 34 година, посрещнаха своето „ знамение “ бебе предишния юли, откакто прекараха две години в опити да заченат.

Говорейки в нашия подкаст единствено с предложения, Джанет сподели: „ Беше тежко като цезарово сечение, дълго възобновяване. Не можех да нося Лира, колкото желаех. Това беше в действителност мъчно за мен прочувствено. Странно е, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР