Както всяка година така и тази Valve организира летни Steam

...
Както всяка година така и тази Valve организира летни Steam
Коментари Харесай

Летните разпродажби на Steam се оказаха провал и Valve се извинява

Както всяка година по този начин и тази Valve провежда летни Steam разпродажби за всеки, искащ да си купи обичаните игри по-евтино… и по-късно още няколко. Това, което компанията направи друго, беше включването на специфична Grand Prix игра за потребителите. Евентуално разпродажбите стигнаха до своя край и бяха оценени от потребителите като най-лошите в историята на Steam. Но не поради разпродажбите, самите те си бяха като всяка друга година. Всъщност играта разочарова всички, от почитатели до разработчици на видеоигри.



На края на събитието екипът Corgi извоюва извънредно лесна победа. Екипът имаше неимоверно висока преднина през цялото време на Grand Prix, което бе необяснимо за всички. Много консуматори се оплакаха, че разпоредбите на играта изобщо не са ясни. Някои студия пък имаха съмнения, че геймърите орязват описите си с стремежи (Wishlist), очаквайки да завоюват хитовите AAA игри.

Въпреки напъните си Valve не впечатли никого с Grand Prix. Затова в публично изказване компанията насочи опрощение:

„Благодаря на всички, които участваха в Grand Prix. Осъзнаваме, че трасето имаше доста завои. Искахме да ги надигнем, когато можем, и ще почистим всичко идващия път, когато ви поканим на надпреварите. Като спомагателен подарък на участвалите, избрахме случайно 5000 индивида, съдействали за триумфа на който и да е тим, да получат своята най-искана игра от Wishlist-а им. Избраните консуматори ще получат премията си в границите на 48 часа след края на Steam Grand Prix.“

Имайте поради, че макар края на събитието Pit Stop порталът, където можете да размените извоювани монети против фонове, емотикони и отстъпки за игри, е деен до през днешния ден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР