Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother

...
Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother
Коментари Харесай

Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother

Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother събраха под един покрив персони, които имат спор едни сред други отвън къщата. Някои от тях още при започване на формата демонстрираха отрицателното си отношение по отношение на други участници, което несъмнено провокира интереса на фена от първия епизод.
Всички видяхме, че още с влизането си Ваня и Ева от група „ Тоника “ не са в по никакъв начин положителни и розови връзки. Двете даже не се поздравиха при влизането си. Ваня Костова към този момент загатна, че е напуснала групировката, поради изявление на Гого и незабавно последва ответен удар от страна на Ева: „ Ваня има потребност от психиатър “. Не е загадка, че Ваня е напускала групата два пъти, само че при първия композиторът Стефан Диомов е съумял да ги събере още веднъж.
В началото изглеждаше, че ще има спорове, само че в предходното предизвикателство те като че ли подцениха персоналните си неразбирателства и запяха една от най-хубавите български песни толкоз заедно и изглеждаха доста щастливи, нявярно връхлетяни от приятни и емоциолани мемоари. Те даже си поговориха и се изясниха за какво и какво е станало. Показаха на всички в къщата, както и феновете, че са две зрели дами, които знаят по какъв начин да преодолеят и изгладят нещата по сред си, за разлика от някои други участници в реалитито.
В историята на VIP Brother множеството участници се карат в ефир и в действителност злепоставят себе си по този метод. Ева и Ваня демонстрираха, че са две доста умни и интелигентни дами. Ваня Костова даже подаде ръка на изолираната от останалите Нора Недкова, с което направи положително усещане на всички. Тя я съжали, опита се да я приобщи към останалите и да ѝ бъде опора, само че за жалост Нора Недкова отпадна след номинации.
Освен огромен гений, двете дами имат и доста огромни сърца. За да успееш да простиш на някого след толкоз доста години омраза, е нужна в действителност доста воля. Ваня и Ева са цялостни противоположности на Кулагин и Нора Недкова, които във всеки един миг се нахвърляха един на различен и се злепоставяха взаимно, което на никого от къщата не бе прелестно. Те несъмнено не умеят да се сдържат и се държаха извънредно надменно, което им донесе единствено негативи. Не съумяха да преглътнат егото си и да замълчат нито един път, до момента в който двете солистки на „ Тоника “ даже станаха близки и постоянно си приказват по време на предаването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР