Както всяка друга възможна конструкция, демокрацията също има своите стълбове

...
Както всяка друга възможна конструкция, демокрацията също има своите стълбове
Коментари Харесай

Николай Марков: Сами носим отговорността за ваксини за COVID-19, които други са избрали

" Както всяка друга допустима структура, демокрацията също има своите стълбове на които се крепи. Принципните диалози за народна власт и съответните такива са две изцяло разнообразни неща, изключително на равнище Европейска комисия ", написа специалистът по национална сигурност.
" Същата тази Европейска комисия се господства от представители на Европейската Народна Партия /ЕНП/, представител на които в България е ББ и мафиотското му ръководство. Така стоят нещата, изводите оставям за вас!
 Шефът на ИАЛ: Не можем да записваме съветска или китайска ваксина против COVID-19 без разрешение от Европейски Съюз Шефът на ИАЛ: Не можем да записваме съветска или китайска ваксина против COVID-19 без разрешение от Европейски Съюз
Реалистично е няколко дни след идването на имунизацията, евентуално при започване на януари, може да се започва имунизация. Това съобщи Богдан...
Икономическите стълбове на демокрацията бяха взривени от Европейската комисия със възбраната за осъществяване на национални процедури за въвеждане на разнообразни ваксини от конкурентни производители.

Гражданите на Европейски Съюз пък ще се подписват в заявления, че те сами си носят отговорност за следствията, забележете - не от личния си избор на ваксина, а от избора на ваксини изработен от Европейска комисия! И това били демократични практики на които ние би трябвало да ръкопляскаме, съвсем като в положителното остаряло време.
Личното аз нямам желание да се преценявам с корумпирани и компрометирани бюрократи, които се вживяват в ролята на мои управници, водачи и впрочем болести, добити разследване от дълготраен и хронифициран в самите тях разврат на духа. Съжалявам!
 Безопасна ли е имунизацията на Пфайзер и раздавани ли са подкупи от компанията? Безопасна ли е имунизацията на Пфайзер и раздавани ли са подкупи от компанията?
Англия стана първата страна в света, която стартира да употребява новаторската ваксина на Пфайзер (Pfizer) и немската компания...

И в случай че някой нарушава разпоредбите, това не съм аз, който съм безпределно предан в честен смисъл, пред тоталната тяхна жадност за трупане на капитали, съпроводена от неограничена пристрастеност за нарушение на съществени цивилен права. Не искам да бъда спасяван, ръководен и наставляван от лица, които от дълго време трябваше да са в пандиза, в това число с представителите им у нас. Договорът ни да се смята за едностранно преустановен!
И последно. Всеки от нас носи глава на раменете си и отговорността за нея постоянно е персонална. Никой няма право бил той и краткотрайно овластен да се разпорежда с ваши права без персоналното ви единодушие. Ако пък му предоставяте безмълвното си единодушие, единствено тъй като се страхувате да упражнявате земната си власт и отговорност, не се сърдете за следствията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР