Както всички знаят, вече повече от месец вътрешният министър Бойко

...
Както всички знаят, вече повече от месец вътрешният министър Бойко
Коментари Харесай

Мирослав Найденов: Твърдението, че Борисов е заплашвал някого или че яде хора е просто абсурдно

Както всички знаят, към този момент повече от месец вътрешният министър Бойко Рашков твърди, че Борисов е заплашвал човек, че надали не щял да го яде... Оказа се обаче, че подобен сигнал изрично няма. Има сигнал от трето лице, което било чуло такова нещо. Най-интересното е, че това лице е някогашен чиновник на Министерството на земеделието, който аз съм уволнил. Това разкри в ефира на " Тази заран " по bTV някогашният аграрни министър Мирослав Найденов.

,,Това е цялостен парадокс и в ущърб на Бойко Борисов и ГЕРБ. Без да се изявявам като техен бранител, само че считам, че такова нещо е неточно и недопустимо'', добави Найденов.

Аз също бях разпитван по този случай. Бях викан два пъти за пояснения, като първия път бях питан за изказванието на Рашков, а по-късно бях викан още веднъж за различен сигнал на Рашков, който му бил подаден от лице от чужбина, което в последните 10 години се търси от Интерпол. Това лице било чуло, че някой бил заплашван, разяснява някогашният министър на земеделието.

,,Пак ще повторя, че сигналът не идва от Светослав Симеонов (човекът, за който се допуска, че Борисов е заплашил, че децата му няма да схванат, че ядат месото му, б.р.), а от трето лице, т.е. някакъв кошаревски свидетел'', сподели още той.

,,Това е неуместно, не знам какво ще им каже Борисов на разпита в четвъртък. Той ще би трябвало да дава отговор на изказвания на хора, които въобще не са свързани с този случай. Няма никакви доказателства, с изключение на голословните обвинявания. В Министерство на вътрешните работи има извънредно почтени хора и те биват поставяни в обстановка да задават неуместни въпроси'', счита Найденов.

Накрая той разгласи, че обвиняванията против него за обещан рушвет в размер на 200 000 лв. от 2013 година са свалени доста от дълго време, а досъдебното произвеждане – прекъснато.

Поръча ме един мой някогашен съпартиец, който напусна ГЕРБ и по-късно учреди своя партия и взе участие на последните избори, уточни Мирослав Найденов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР