Както всички знаем, г-жа Мурути е бизнес дама, финансист и

...
Както всички знаем, г-жа Мурути е бизнес дама, финансист и
Коментари Харесай

Кристали, диаманти и 30 000 бели рози на изящната сватба на г-н и г-жа Мурути

Както всички знаем, госпожа Мурути е бизнес дама, финансист и правист по специалност, както и притежател на компания за реклама. Г-н Мурутис е гръцки предприемач, който най-сетне откри своята принцеса в лицето на госпожа Мурути.





Сватбената гала беше изискана и изпълнена със звездно наличие. Роклята на булката бе направена особено за нея от най-високия клас дантела. Обувките бяха дело на JIMMY CHOO – изтънчено създание напълно от първокласни кристали Сваровски. Визията на булката нямаше да бъде приключена без неповторимите диамантени обеци.



Светото венчание се състоя в столичния храм „ Въздвижение на Светия кръст Господен “. То бе отслужено от митрополит Поликарп (викарий на Патриарха на Република България), отец Любомир (председател на храма), отец Константин, отец Божидар, отец Георги от град Сливница, архимандрит Никанор (игумен на Гигинския манастир), както и най-хубавия църковен хор. Всичко това се случи при засилена защита и полицейско наличие.



Младоженците избраха RIU Pravets Resort за своето сватбено празненство. То се състоя край красивото езеро в комплекса. Украсата беше внушителна и се състоеше от над 30 000 стръка бели рози, над 15 000 стръка еустома, над 500 пиафлори и над 1,5 км кристали. Зад всичко това стои работата на над 70 души, които се трудиха неуморно по реализирането на една фантазия. В небето бяха пуснати 15 бели гълъба като знак на любовта на младото семейство.

Сред гостите на сватбата като от приказките се събра цяла плеяда от известни персони. Кумуваха семейство Вълчеви, а на тържеството участваха още госпожа Нели Беширова, дизайнерът София Борисова, чийто блестящ тоалет носеше булката, юрист Биляна Тончева, нотариус Весела Ивчева, семейство Фард, Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, която беше и шаферка на сватбата, господин Коста Чолаков – основен изпълнителен шеф на ДЗИ, господин Thanos Koutsopoulos – някогашен изпълнителен шеф на Пощенска банка, обичаните от народа певици Силвия Кацарова и Радостина Паньова, професор Таня Йосифова – правист, академични учител по гражданско и комерсиално право, заместник-председател и член на ЦИК. Церемонията почетоха и доста хора от политическия хайлайф, както и посетители от Гърция, Испания и други

Младото семейство Мурути подари всички рози на храма „ Въздвижение на Светия кръст Господен” – град София във връзка Кръстовден, който е и празник на храма! Розкошните рози бяха превозени до църквата с хладилен превоз, с цел да не увяхнат. Това беше първата благотворителна фамилна идея на семейство Мурути, само че сигурно не и последната! В този храм семейство Мурути са настоятели.





Младоженците биха желали особено да благодарят на Wedding Cafe – Boutique Agency for Weddings and Events (Александра Николова, Любка Григорова, Елена Тодорова, Анна Григорова), които се погрижиха за организацията и дизайна на тържеството, на домакините от RIU Pravets Golf & SPA Resort, на фешън къща ROMANTIKA FASHION и дизайнера София Борисова за неповторимата рокля, на невероятните експерти от Studio2 и на Deliysky Studio с фотограф Цветелина Делийска, които запечатаха всеки един миг от сватбения ден, на Биляна Симеонова за прелестния грим, на Helan (Ели и Васко) за прическата и на Beauty Café Boutique за маникюра на булката. За настроението на гостите се погрижиха DJ Mr Entertainment и певицата Силвия Кацарова, фолклорна групировка „ ЗЕВЗЕЦИ “, школа за български и гръцки фолклорни танци „ Балканци “, както и артистът Тодор Доцев. Без всички тях сватбената приказка на госпожа и господин Мурути нямаше да бъде допустима.





Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР