Както всички фенове на сериала „Приятели“, Лиса Кудроу също няма

...
Както всички фенове на сериала „Приятели“, Лиса Кудроу също няма
Коментари Харесай

Лиса Кудроу: Специалният епизод на „Приятели“ ще бъде много забавен

Както всички почитатели на сериала „ Приятели “, Лиса Кудроу също няма самообладание за специфичния епизод, който би трябвало да се излъчи по HBO Max. Пускането му беше планувано за този месец, само че поради пандемията всичко пропадна. Това накара шестимата артисти да почакат малко преди да се съберат още веднъж на екран.

Кудроу, която изигра Фийби Буфе, даде изявление пред ET и приказва за новия си план „ Space Force “, както и за дълго чаканото събиране с сътрудниците си. Тя показа, че специфичният епизод ще бъде доста занимателен и към този момент няма самообладание да го снима. „ Преди 25 години за последно играхме пред хора “, прибавя актрисата.

Тя признава, че с останалата част от бандата са почнали да мислят за нови епизоди, когато „ Приятели “ е попаднал в стрийминг платформите. Тогава сериалът набира още по-голяма известност и стартира да притегля нови почитатели. Именно тогава Марта Кауфман и Дейвид Крейн, които са основателите на ситкома, стартират да мислят за нещо ново, само че със старите лица.

И макар че почитателите няма скоро да видят специфичния епизод, те ще могат да се насладят на всички 10 сезона на сериала в HBO Max. В същото време Кудроу се завърна към малкия екран с новия си план „ Space Force “, в който си партнира със Стив Карел, Джон Малкович, Диана Силвърс и други.

Шоуто ще се излъчва по Netflix и е основано от Карел и сътрудника му от „ The Office “ – Грег Даниелс. Диана Силвърс влиза в ролята на Ерин Неирд, която е щерка на Марк (Карел) и Маги (Кудроу). „ Те са митове. Не мога да допускам, че работя с тях “, споделя 22-годишната актриса. Тя прибавя, че това е като мастър клас по актьорско майсторство.

Кудроу твърди, че „ Space Force “ е комедия, която обаче демонстрира и елементи от действителността.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР