Както всички деца, ромите в сливенското село, имат шанс, въпроса

...
Както всички деца, ромите в сливенското село, имат шанс, въпроса
Коментари Харесай

Психолог: От гетата няма какво друго да излезеш, освен социопат

Както всички деца, ромите в сливенското село, имат късмет, въпроса е да им бъде даден. В България една етническа общественост не се е интегрирала и не признава български съд и правда. Този закон е извънредно стар и ограничения, които се допуска да бъдат в помощ, са толкоз несъответстващи на актуалната обстановка, че от тях може би ще стане идващия Северин, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” po Канал 3, психологът Христо Монов.

Гетата не оферират друго с изключение на изключен от обществото. Общности като тази в Сливен са в непрекъсната борба със закона. Когато искаш да решиш една задача, би трябвало да бъдат сложени вярно изискванията. Аз съм израснал измежду тях и имаше 2 махали цигански и една турска. Познавам техните нрави и традиции. Когато страната има добър метод към тях, те сами желаят да се интегрират. От гетата няма какво друго да излезеш, с изключение на социопат, сподели още той.

Изхода е да разберем, че България е в комплицирано състояние. От 2007 година хората, които се раждат в България, нямат майчин език. В един миг ще се случи по този начин, че българите ще сме малцинство. Тази жена, която говореше български, в следствието ви, имаше 7 деца. Какви тласъци сме създали, че тези хора, да не гледат на децата ди като фабрика за произвеждане, съобщи Монов.

За страдание гледах фрагментите със Северин. Той не е социопат, а е примитив. Социопатите са интелигенти. Той е едно човешко създание, което е останало обратно в развиването си. Той прави това, което първосигнално реши. Той няма никаква опция да реши, че обществото има други правила, които би трябвало да се съблюдават. Отделно на това, дизайнерските дроги са му изпържили мозъка, разяснява психологът.

Причините за липса на почит към полицията са доста. При ромите има друг- когато са доста атакуват и когато елиминираш водача им, се разпадат. Нашата полиция не е подготвена да работи с този вид общности. Тези, които би трябвало да всяват почит, влизат в странни връзки с нея. Няма по какъв начин да се пласират опиати и полицията да не знае. Политиката гледа на тях като на евтини гласове, безапелационен беше Христо Монов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР