Както всички американци, така и Джей Ло, и половинката ѝ

...
Както всички американци, така и Джей Ло, и половинката ѝ
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и специалните им привилегии по време на домашна изолация

Както всички американци, по този начин и Джей Ло, и половинката ѝ Алекс Родригес са под домашна изолираност в дома си в Маями. Техният обичан фитнес в града е затворен за всички гости поради наредбите на държавното управление да се излиза единствено за извършване на покупки на хранителни артикули.

Залата обаче отвори вратите си единствено за двете звезди - певицата и годеникът й, с цел да потренират на воля, без значение от възбраните.

От папарашки фотоси ясно се вижда по какъв начин двамата излизат от задния вход на фитнеса, надявайки се да останат незабелязани, до момента в който на вратата е залепена записка, която гласи " Залата не работи. Останете си вкъщи на несъмнено ".

Като имаме поради обстоятелството какъв брой богати са Джей Ло и Алекс Родригес, както и в какво имение живеят в Маями, сме уверени, че двамата влюбени разполагат с фитнес у дома, където умерено могат да създадат тренировката си, без да се постанова да нарушават наредбите на държавното управление и да подценяват домашната си изолираност.

Те обаче са решили да се възползват от своите ВИП привилегии, като за следващ път ни убеждават, че едни би трябвало да съблюдаваме разпоредбите, а други явно могат и да ги нарушават без последици. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР