Както всички американци, така и Джей Ло, и половинката ѝ

...
Както всички американци, така и Джей Ло, и половинката ѝ
Коментари Харесай

Специалните привилегии на Джей Ло и Алекс Родригес

Както всички американци, по този начин и Джей Ло, и половинката ѝ Алекс Родригес са под домашна изолираност в дома си в Маями. Техният обичан фитнес в града е затворен за всички гости поради наредбите на държавното управление да се излиза единствено за извършване на покупки на хранителни артикули.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и какво споделиха за връзката си
За какво спорят Джей Ло и Алекс Родригес

Звездна, само че не и съвършена двойка

Залата обаче отвори вратите си единствено за двете звезди - певицата и годеникът й, с цел да потренират на воля, без значение от възбраните.

От папарашки фотоси ясно се вижда по какъв начин двамата излизат от задния вход на фитнеса, надявайки се да останат незабелязани, до момента в който на вратата е залепена записка, която гласи " Залата не работи. Останете си вкъщи на несъмнено ".

View this post on Instagram
A post shared by Magazin Merkezi (@magazinmerkezii) on Apr 3, 2020 at 12:08am PDT

Като имаме поради обстоятелството какъв брой богати са Джей Ло и Алекс Родригес, както и в какво имение живеят в Маями, сме уверени, че двамата влюбени разполагат с фитнес у дома, където умерено могат да създадат тренировката си, без да се постанова да нарушават наредбите на държавното управление и да подценяват домашната си изолираност.

View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez Fanpage (@jloverg12) on Apr 2, 2020 at 9:13pm PDT

Те обаче са решили да се възползват от своите ВИП привилегии, като за следващ път ни убеждават, че едни би трябвало да съблюдаваме разпоредбите, а други явно могат и да ги нарушават без последици.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и за какво не съблюдават възбраните
Когато Никол Шерцингер и Том Евънс не съблюдават възбраните

Защо двамата са непослушни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР