Както вицепремиерът Симеонов трябваше да си спази езика, така и

...
Както вицепремиерът Симеонов трябваше да си спази езика, така и
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Бойко Борисов в собствената си партия решава нещата много бързо

Както вицепремиерът Симеонов трябваше да си съблюдава езика, по този начин и останалите би трябвало. Останалите би трябвало също да съблюдава правила, тъй като политиката се трансформира в замеряне на компромати и подправени вести. Да се приказва какъв брой е окрадено да се приказва от политик не е съществено. Ако мислиш, че има нещо неправилно, отиваш и внасяш сигнал, сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров в предаването "Беновска пита " по Канал 3.

Има всевъзможни хора. Има хора, които приказват с клишета и такива, които поддържат връзка непосредствено. В ГЕРБ считам, че министър председателят споделя нещата непосредствено и не мрънка. Един политик би трябвало да бъде умен и да прави по някоя крачка обратно. Само един човек, който не оценя обстановката, може да каже, че е постоянно прав, сподели още той.

Бойко Борисов в личната си партия взема решение нещата доста бързо. Когато сътвори ГЕРБ, той сложи разпоредбите, че когато някой сбърка, си дава оставката на деня. Всеки един от нас си носи оставката от първия ден. В случая с Валери Симеонов, мога да кажа, че той не е в неговата партия и той не може да вземе това решение вместо тях. Сега се учим на съдружна политика, тъй като години наред думата "коалиция ", беше мръсна дума. Според мен министър председателят постоянно търси позитивното и градивното, което може да се направи с общи старания. Заедно с останалите партии се търсят допирните точки, които да изведат България напред. Затова е значимо министър председателят да е примирителен, съобщи Тодоров.

Премиерът не е задължен да дава доклади с кого се среща. Ако има някаква среща, значи има причина за нея. Бойко Борисов не може да носи отговорност за това по какъв начин съдружният сътрудник се държи. В политиката всеки смята, че той е прав. Винаги, когато е имало значими въпроси, те са се решавали и са се обсъждали. Не постоянно сме били на едно мнение, само че в последна сметка, излизаме с общо решение, безапелационен беше кметът на Стара Загора.

В една коалиция би трябвало да има съдружна политика и преди да се приказва пред медиите, би трябвало да се реши вътре. Първо би трябвало да съгласуваш с колегата си всичко, което имаш да казваш. Това, което можем да създадем по отношение на Волен Сидеров, е да организираме среща и да се слагат всички тези въпроси. Според мен прави чест на премиера, че той застава като индивида, който желае да направи синхрон в тази коалиция, сподели още Живко Тодоров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР