Както ви споделихме преди няколко дни, една от най-дългоочакваните премиери

...
Както ви споделихме преди няколко дни, една от най-дългоочакваните премиери
Коментари Харесай

Джейн Бъркин и Шарлот Генсбур в Кан – всичко за майка ми

Както ви споделихме преди няколко дни, една от най-дългоочакваните министър председатели на филмовия фестивал в Кан е дебютният филм на актрисата Шарлот Генсбур - Jane par Charlotte . Снощи тя мина по аления килим със своята невероятна майка – Джейн Бъркин, тъй като филмът е отдаден на нея. Един извънредно персонален и съкровен филм, който двете снимат в продължение на няколко години, беседват с часове, с цел да се оставят на най-чистите и същински връзки. Тези сред майка и щерка.

Няколко часа откакто Софи Марсо, Андре Дюсолие и Жералдин Пайяс показаха последния филм на Франсоа Озон, Шарлот Генсбур и Джейн Бъркин засенчиха всички и приковаха погледите към себе си. И двете, облечени в елегантни черни костюми, само че заразителни с любовта между тях. Заедно с тях обаче по аления килим минаха и трите деца на Шарлот - Алис, Джо и Бен Атал.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Джейн Бъркин е една от обичаните ни фешън икони и до през днешния ден не стопира да бъде ентусиазъм със стила си. Шарлот е нейната щерка, плод на огромната й обич със Серж Генсбур. Тя има още две дъщери – Кейт Бари, която умира през 2013-а, която е от първия й брак, а най-малката е Лу Доайон от връзката на Бъркин с режисьора Жак Доайон, която също мина под светлините на Кан.

„ Филмът предлага гальовен и много ослепителен портрет на връзките майка-дъщеря, както в общественото пространство, по този начин и отвън него “, пишат от Screendaily. В лентата Генсbур разпитва своята майка за тяхната фамилна история, за връзките с татко й Серж, връща я в предишното, само че за по-болезнените моменти от него единствено се загатва (като борбата на Джейн с рака и загубата на щерка й, за която се допуска, че се е самоубила). Двете посещават остарелия дом на Джейн и Серж на улица Verneuil в Париж, където Бъркин не е стъпвала от 30 години. Една затъмнена бохемска бърлога, затрупана със мемоари и движимости, в която предишното е намерило своя дом. Домът на една обич, останала в парижките архиви. И Шарлот ще поизтупа праха от тях, с цел да откри своето място сред тях. За да преоткрие майка си. „ Да те виждам по този начин, както в никакъв случай до момента не съм те гледала “ , й споделя Шарлот във кино лентата. Да, нямаме самообладание да го гледаме и ние!



 
Джейн Бъркин и Серж Генсбур: Бохемска рапсодия

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР