Както вече знаете, един от най-добрите начини да се радвате

...
Както вече знаете, един от най-добрите начини да се радвате
Коментари Харесай

Задължително си направете тези ПЕТ напитки! Ще направят чудо с тялото ви

Както към този момент знаете, един от най-хубавите способи да се радвате на положително здраве е като поддържате уравновесено pH на тялото. Всяка дребна смяна в него би могло да докара до отрицателни промени в тялото. Докторите ще ви кажат, че в случай че pH на кръвта падне под 7.35, салдото ще е нарушен и кръвта ще бъде прекомерно кисела. Това може да докара до прекомерно сензитивна нервна система, повишение на риска от развиване на избрани болести и даже да предизвика мощна отмалялост, която се появява ненадейно. Именно поради това предлагаме да подобрите питателните си привички и да консумирате питиета, балансиращи pH на тялото.

И това е забавно - Акад. Никола Комодо: Тестените храни предизвикват диабет - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Вярваме, че идващите предписания ще ви харесат:

1. Напитка с вода и свежа мента
Тя е вкусна и освежаваща, a съчетанието на вода и мента – здравословно. Освен това ще извършите нормата от 2 л. изпита вода на ден лесна за осъществяване.

Един доста значим съвет – избягвайте потреблението на повече от 300 мл. вода едновременно. Препоръчително е да приемате вода непрекъснато през целия ден. По този метод поддържате стомаха цялостен и стимулирате оптималното храносмилане.

Да разберем в елементи по какъв метод водата и ментата ще допринесат за здравето на тялото:
Ментата подтиква оптималното храносмилане.
Редовната потреблението на вода с мента ще подкрепи по-доброто попиване на нутриентите в храната.
Тя ще балансира pH на тялото по натурален метод.
Водата с мента облекчава подуването и газовете.

2. Напитка с вода и мед
Когато консумирате чаша вода с 1 супена лъжица пчелен мед (25 гр.), вие извличате изгоди за целия ден. Ще забележите смяна в метода, по който се чувствате, единствено за няколко седмици: Комбинацията от вода и мед работи засищащо и не изпитвате мощен вкус за нещо сладко. Това прави напитката отлична за тези от вас, които желаят да отслабнат.
Водата с мед редуцира мъчителните чувства, присъщи за артрита. Както към този момент знаете, пчелният мед съставлява естествен антибиотик, който отстрани токсините и укрепва имунната система.
Когато консумирате тази напитка постоянно, ще забележите, че възпаленията понижават.
Водата и медът зареждат тялото с сила, подпомагайки балансирането на pH на тялото.

3. Напитка с вода и лимон
Чаша топла вода със сока от 1/2 лимон, никаква захар и неявяване на всевъзможни добавки… Знаете ли какъв брой доста изгоди се съдържат в тази напитка? Препоръчваме да я консумирате всеки ден на празен корем.
Идеална е за балансиране на pH на тялото.
Подобрява храносмилането и разрешава по-оптималното попиване на нутриентите.
Стимулира извеждането на непотребните течности в тялото.
Укрепва имунната система.
Справя се с неприятния мирис в устата.
Зарежда с сила и доза витамини.

4. Напитка с вода и ябълков оцет
Вярно е, че някои хора не харесват усета на оцета. Щом обаче узнаете повече за изгодите от водата с ябълков оцет, ще измененията мнението си. Готови ли сте да извършите тази напитка неразделна част от питателните си привички?

Благодарение на есенциалните аминокиселини водата и ябълковият оцет усъвършенстват храносмилането. Това може да бъде от огромна изгода, когато годините са напреднали и изпитвате проблеми със стомашните киселини. Тази напитка ще усъвършенства усвояването на признатите с храната нутриенти.
Ако консумирате малко ябълков оцет с вода след хранене, ще се удивите какъв брой добре се отразява върху процеса на храносмилане.
В допълнение към това, тази напитка балансира pH на тялото и усъвършенства цялостното здравословното положение.

5. Напитка с вода и сода бикарбонат
Можете да извършите доста за здравето, като започнете да консумирате чаша вода (200 мл.) с 2 гр. сода бикарбонат и малко лимонен сок 3 пъти седмично. Това е един от най-хубавите способи за балансиране на pH на тялото. Няма научни доказателства за това, само че съгласно някои комбинирането на вода със сода бикарбонат може да забави развиването на избрани типове тумори. Без подозрение содата има скъпи свойства, които изрично способстват за здравето на човек, тъй че няма да навреди, в случай че я консумирате постоянно. Поддържа бъбречната функционалност и филтрира кръвта. Подобрява храносмилането.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР