Както вече знаем, всяка нова седмица е добра възможност да

...
Както вече знаем, всяка нова седмица е добра възможност да
Коментари Харесай

Най-добрите музикални видеоклипове

Както към този момент знаем, всяка нова седмица е добра опция да обърнем взор обратно, с цел да забележим най-хубавите музикални видеоклипове от миналите 5-6-7 дни... Правим го още веднъж, като този път откриваме отличен видеоматериал и песни от Лана Дел Рей, The Weather Station, Run the Jewels, Джон Фрушанте и CARM + Джъстин Върнън от Bon Iver. Отваряме си очите на четири и задачите сме в слух със идващите видеоклипове.

Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman



На 1 септември Лана Дел Рей съобщи, че ще издаде парче, наречено " Let Me Love You Like a Woman ". И стана тъкмо по този начин, както меланхоличната муза даде обещание. Това е първата ария от идния албум " Chemtrails Over the Country Club " на садкор певицата, като самата тя сподели, че студийният план ще излезе на 5 септември, само че досега това не е станало… Е, до момента в който чакаме следващия популярен албум от Дел Рей, да се насладим на това по какъв начин Лана пее " Нека те обичам като жена ".

Run The Jewels - Holy Calamavote



В нощта на 17 октомври Run the Jewels извършиха концерта онлайн RTJ4, предаван в Adult Swim. Озаглавен " Holy Calamavote ", той беше проведен, с цел да насърчи изборната интензивност преди президентските избори в Съединени американски щати, до които безусловно остават броени дни. Албумът RTJ4 евентуално е освен най-хубавият в кариерата на Run the Jewels, само че и за цялата 2020-а в музикалната промишленост - заряд, какъвто рядко може да бъде следен във времена на стремително изстреляни рап кариери в SoundCloud.

John Frusciante - Brand E



Абстрактна сай-фай късометражка - това съставлява видеоклипът към новата ария " Brand E " на Джон Фрушанте. Парчето е част от идния му албум " Maya ", който е зареден със мощно електронно звучене. Заснемането на клипа се случва в Лос Анджелис - родния град на паметната рок група " Ред Хот Чили Пепърс ", в която той е китарист в разнообразни интервали - от 1988 до 1992, от 1998 до 2009 и от декември 2019 година С Антъни Кийдис и компания Фрушанте е записал общо пет студийни албума.

Вижте кои са останалите топ видеоклипове от третата седмица на октомври в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР