Както вече знаем, тази година се навършват 40 години откакто

...
Както вече знаем, тази година се навършват 40 години откакто
Коментари Харесай

Sony NW-A105 и юбилейният уолкмен с тъч екран и Android

Както към този момент знаем, тази година се навършват 40 години откогато Sony пусна първия уолкмен и промени метода, по който всички слушаме музика вечно.

Естествено юбилеят нямаше да е празник, в случай че японският производител не бе пуснал и формален артикул, с който да отпразнува годишнината.

Този петък компанията показа джаджа, която сякаш би трябвало да е съвременен уолкмен, само че в действителност е по-скоро тип имитация на последните модели iPod Nano.

Устройството се назовава NW-A105 и може да възпроизвежда обичаните ни ритми в продължение на 26 часа.

За да наподобява най-малко малко като уолкмен, от Sony са оборудвали джаджата с типичните за уолкмените от едно време бутони (плей, пауза, приплъзване и т.н.), само че 3.6-инчовият екран е сладкодумен знак, че продуктът е от 2019 година, а не от 80-те години.

Когато слушаме музика обаче, дисплеят включва скрийнсейвър, който съставлява касетка за музика, чиито цвят и динамичност се трансформират според от музиката, която слушаме.

NW-A105 работи с Android и може да стриймва музика посредством Wi-Fi връзка.

Модерният уолкмен разполага и с 16GB памет, тъй че можем да слушаме несъмнено количество части, даже когато нямаме интернет.

Покрай NW-A105 Sony пуска и лимитиран вид на същия модел, който обаче се споделя NW-A100TPS и идва със специфичен платнен калъф, наподобяващ първия уолкмен на марката.

Обикновеният NW-A105 ще коства 350 евро, до момента в който лимитираният модел ще е на цена от 440 евро.

Цените са мощен сигнал за това, че приказваме за колекционерски артикули, за които единствено най-запалените почитатели на марката биха изхарчили сходни суми. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР