Както вече знаем от астрологичната прогноза за седмицата в предаването

...
Както вече знаем от астрологичната прогноза за седмицата в предаването
Коментари Харесай

Венера влиза в Овен: не харчете необмислено и запалете любовния огън

Както към този момент знаем от астрологичната прогноза за седмицата в предаването „ На кафе “, следва планетата на любовта Венера да влезе в знака на Овена.

Това ще се случи на 5 април, в петък. Престоят на Венера в Овен ще продължи съвсем до края на април.

С Венера в Овен любовта става спонтанна и директна. Ставаме смели и малко нетърпеливи, когато опре до сантименталните връзки.
 Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.  Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.  Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.  Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.
Благодарение на силата на Овен и Венера може да желаете да действате, без да се обяснявате и колебаете. Не ви е забавно да се извинявате или да се занимавате с предишното – вместо това ви се желае да живеете за мига.

Сега е моментът да:
изкажете желанията си без опрощение действате самоуверено насладете се на своята самостоятелност заиграйте се с нови стилове (но внимателно, защото Меркурий е назадничав до 25 април)
►   

Като споменахме Меркурий, имайте поради, че тази. Затова не забравяйте да отделите на всяко значимо решение в допълнение време за размисъл.

Планетата на връзката може в допълнение да замъгли вашите връзки в този момент, тъй че удвоете вниманието си – изключително когато става въпрос за другарство под всякаква форма.
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий
Овенът е прочут с любовта си към преследването и завоеванията, само че любовта на представителите на този знак може да бъде дълга и непоклатима, стига да се поддържа пламъкът.

Моментът е подобаващ да си зададете въпроса дали има известна рутина във връзката ви и да запалите още веднъж любовния огън с нещо друго и нетипично.

Овенът е прям до болежка и с Венера в този знак може да очаквате да си кажете някои истини с вашия сътрудник. Подходете търпеливо и внимателно и ще се насладите на още по-удовлетворяващ любовен живот.

Ако пък сте необвързани , може би е пристигнал моментът да бъдете откровени с някого по отношение на възприятията си, каквито и да са те.

Желанията ви ще са мощни и се показват непринудено, въодушевено и непосредствено. Овенът избира да съблазнява, в сравнение с да бъде съблазняван, да гони, в сравнение с да бъде преследван.
 Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024
Докато Венера е в Овен, всички гравитираме към всички тези сходни на Овен действия, удоволствия, занимания и обекти на интерес. Нашите усети могат да се насочат към решителното деяние, новите инициативи, завоеванията във всяка сфера от живота, смелите или дръзки действия и така нататък

Може да бъдете ненапълно импулсивни с харченето на пари или избора си на развлечения. Затова обръщайте особено внимание на разноските си, с цел да не съжалявате напълно скоро.

Имайте поради, че до момента в който Венера е в Овен, вашите ползи могат да бъдат настоятелни и мощни, само че евентуално краткотрайни. Не е най-хубавото време за вложение и продобиване на пари. Може да вложите ресурсите си прекомерно бързо в нови инициативи или планове, само че тези неща също толкоз бързо да ви омръзнат или разочароват.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР