Както вече ви съобщихме, тежка катастрофа с двама загинали е

...
Както вече ви съобщихме, тежка катастрофа с двама загинали е
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от адската катастрофа с двама загинали край Русе

Както към този момент ви съобщихме, тежка злополука с двама починали е станала на пътя Русе-Силистра. Инцидентът се е случил към 18:50 часа след Дунав мост, в сектора сред градовете Русе и Мартен.

Според първична информация, конфликтът на пътя е бил сред тежкотоварен камион и два леки автомобила. На местопроизшествието са изпратени три коли за спешна помощ, екипи на полицията и на пожарната.

От Спешна помощ са прецизирали, че двамата починали са мъж и жена на възраст сред 20 и 25 години, които са били в едната кола. Останалите трима, които са пътували в същия автомобил - две девойки на 15 и на 17 години и 27-годишна жена, са потърпевши тежко. Те са откарани в Университетската болница "Канев " с голям брой контузии и пострадвания.

От полицията обясниха, че движещ се тежкотоварен камион в посока Мартен най-вероятно е минал от лента в лента, когато в него се блъска автомобил, оповестява Нова телевизия. От удара колата минава през мантинелата и насрещното платно и се стопира в канавката. Заради случая други две коли самокатастрофират - в едната и в другата посока на придвижване. При тези катастрофи няма потърпевши.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР