Както вече стана ясно от известно време насам Александра Богданска

...
Както вече стана ясно от известно време насам Александра Богданска
Коментари Харесай

Александра Богдандска забърса милионер

Както към този момент стана ясно от известно време насам Александра Богданска има нов мъж в живота си, чието име обаче не желаеше да издаде. Според осведомени въпросният мачо в живота й се споделя Мартин и преди време имал алъш-вериш с певицата Мария Илиева, което навежда на мисълта, че си пада по известни дами.

 

Говори се, че настоящото гадже на Богданска идва от богато семейство, разполагащо със солидни средства, та към този момент няма да й се постанова да води разправии на тази тематика, които бяха в основата на раздялата й с Даниел Петканов. Тя постоянно го е подлагала на критика за това, че не е упорит и не желал да печели повече. На него пък му писнало постоянно да му се натяква и взел решението да се разделят.

Към днешна дата някогашните съпрузи се пробват да поддържат положителни връзки поради сина им Габриел. Почитателите им към момента се надяват, че двамата може да се съберат още веднъж. Предвид, че това не е първата им разлъка, не е изключен сходен процес на събитията.

Не излиза наяве обаче по какъв начин гледа Мартин на топлите връзки на Александра с някогашния й брачен партньор.

 

Припомняме, че преди време мълвата я свързваше с богаташа Любомир Захаринов, който след това се ожени скрито за фолк дивата Анелия. Докато бил разграничен за малко с певицата, милионерът флиртувал с Богданска и й изпращал скъпи дарове и букети. Това мощно подразнило Анелия и тя решила да си го прибере назад.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР