Както вече ФАКТИ съобщи, Гърция ще пропуска български граждани през

...
Както вече ФАКТИ съобщи, Гърция ще пропуска български граждани през
Коментари Харесай

В 12:00 часа днес отпада карантината за Гърция

Както към този момент ФАКТИ заяви, Гърция ще пропуща български жители през границите си без ограничавания и карантина от 12:00 часа през днешния ден – 15 юни. Това сочи публична информация на Министерство на външните работи.

При влизане в страната гръцките гранични чиновници ще дават, по тяхна преценка, анкетни карти, в които българските жители би трябвало да попълнят трите си имена и дестинация на пътуването си. На случаен принцип ще бъдат вземани и проби за ковид. При позитивен резултат ще бъде налагана 14-дневна карантина. От Министерството на външните работи предлагат при сходен случай, българските жители да се връщат в България от границата.

Също от през днешния ден летищата в Атина и Солун стартират да одобряват интернационалните полети. Задължителното тестване за ковид на летищата и 14-дневна карантина при позитивен резултат остават само за жители, без значение от тяхната народност, които идват от региони, рискови от COVID-19 съгласно оценката на Европейската организация за авиационна сигурност. /БГНЕС
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР