Както вчера Plovdiv24.bg пръв ви информира, пожарен автомобил падна в

...
Както вчера Plovdiv24.bg пръв ви информира, пожарен автомобил падна в
Коментари Харесай

Коварен завой и мистериозни обстоятелства доведоха до трагедията край Куклен

Както през вчерашния ден Plovdiv24.bg пръв ви осведоми, пожарен автомобил падна в дере на входа на Куклен. При случая почина един пожарникар, други двама се борят за живота си в болничното заведение.

" Завоят на който са изхвърчели е извънредно подъл и в случай че водачът на пожарния автомобил не е минавал различен път от там, като нищо го е подценил и са изхвърчали в пропастта. Завоят се появява след втурване и в случай че не намалиш преди него, изхвърчаш даже с автомобил камо ли с камион цялостен с вода. Малко преди този момент се изсипа и проливен дъжд и пътя несъмнено е бил влажен ", разясниха локални поданици пред кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Казаха ни, че пожарната идвала да гаси горящи треви, по тази причина бързала и изхвърчала в дерето. Това е доста необичайно, даже мистериозни ", разяснява различен гражданин на дребния град пред наш кореспондент. " Час преди случая над региона се изсипа проливен дъжд, валя малко, само че извънредно щедро, за минути наводни улиците. Затова е доста необичайно, че пожарната е идвала да гаси горящи треви точно тук ", добави описа си той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР