Както Varna24.bg съобщи, тайна бяла вечеря, обвита в мистика, предстои

...
Както Varna24.bg съобщи, тайна бяла вечеря, обвита в мистика, предстои
Коментари Харесай

Разкриха подробности за тайната бяла вечеря във Варна

Както Varna24.bg заяви, загадка бяла вечеря, обгърната в мистичност, следва да бъде проведена на 21 юли във Варна. 

Ето и детайлности от уредниците:

Тайно място? Тайна среща. Вълнуващо! В петък 20.07.2018 г, ден преди събитието, всички регистрирани участници, ще получат денем мейли (или смс известие за показалите мобилен телефон) за място на среща с координатор, който ще води група участници към мястото на събитието. Срещите за всички посетители ще бъдат в интервала 18:00 ч до 18:30 ч. Забавната стратегия ще стартира незабавно откакто всички посетители са се настанили и подредили масите си. Събитието ще продължи до 23.00 ч. като всички ще запалителен бенгалски огньове, раздадени от уредниците, а до 23.30 ч. се чака всеки да прибере посудата и нещата след себе си.

Създаваме събитието дружно! Всички регистрирани членове, пристигайки на място, ще имат опция да вземат от мястото на събитието декларираните от тях маси и столове и ще ги подредят в дълги общи редици по посочена скица от координаторите на White Dinner.

Всички регистрирани членове с Премиум пакет и Стандартен пакет, получават място на маса и стол от White Dinner и провеждат настаняването си по групи/компании съгласно записаните от тях участници. Те получават подарък определена напитка съгласно регистрацията си от нашите спонсори и сътрудници.

По масите, участниците са настанени в дълги редици от правоъгълни маси по компании съгласно техите регистрации (в реда, в който са се записали като групи). Участниците, които са се регистрали сами или са единствено 2-ма, седят паралелно с други участници.

Така сътворяваме едно събитие, в което споделяме маса и храната си, срещаме се с други хора и се забавляваме дружно.

Оборудване чартърен се дава от Организаторите по пакети Златен и Премимум. То ще бъде на мястото на събитието, в специфичен надзорен пункт. Като участник в градския пикник " Вечеря в бяло “ ти самичък разпъваш и подготвяш предоставеното ти от нас съоръжение чартърен по скица, дружно с координаторите на White Dinner при старта на събитието и си задължен да го върнеш след привършване на събитието до 23.30 ч. същия ден, против протокол. 

Участниците сами носят порцеланова посуда, стъклени чаши, железни принадлежности, пепелници, ледарки и други като може да употребяват хладилни чанти, пикник кошници и колички, комфортни раници и други

Може да ползвате кутии за преместване, както и пласмасови произведения за многократна приложимост, само че една от главните цели на White Dinner е да направи EKO и изтънчено събитие и да прокламира опазването на околната среда и понижаване на нездравословните еднократни пластмасови произведения, които замърсяват доста градската среда и природа.

Участниците плануват торбички/ чували за разчистване след себе си и прибират донесената храна, принадлежности и посуда назад със себе си в чанти и пикник кошници.

Желателно е посудата и чашите на масата да бъдат главно в бял цвят или транспарантни.

Покривка си обезпечава всеки участник/ компания от няколко участници самичък за масата. Харесваме дантелите, на събитието от предходната година имаше неповторими бабини дантели и кошници - страховит мотив да разровим из дома.

Каква храна да вземете? Каквото прецените уместно за един пикник! От мъфини и сандвичи, пайове и кексове, до цели кулинарни шедьоври с терини, морски блага, тарама, сирена и салами, плодове и зеленчуци. На първото издание на White Dinner в България имаше от всичко. 

Да сътворяваме хубост към нас, да се любуваме и да споделяме една маса и една страст с познати и непознати, това е вълнуващо! Още по-вълнуващо е в случай че напъните ни бъдат наградени, а вашите ще бъдат, тъй като …ще имаме конкурс за найстилна маса, което единствено по себе си включва и външен тип като облекло и жанр на участниците, добре аранжирана маса и вкусния ястия. Трите най-хубави компании и маси, ще имат опцията да завоюват награди от White Dinner и сътрудници.

Заповядайте с децата си! Tова е едно събитие за всички и една огромна възнможност за фамилните, да се забавляват на лятно празненство навън с децата си дружно, с танци в лятна вечер.

За деца над 7 година се прави общоприета регистрация и на името се показва «дете», ако желаете седящи места и за тях. Ние сигурно, ще вземем нашите.

За страдание, прогнозата за времето е нещо, на което не можем да влияем. Винаги може да има аварийни разновидности, само че при събитие навън опциите са лимитирани, монтирането на шатри не избавя пололжението и е доста над бюджета на събитието, а в случай че би трябвало да влезнем измежду лято в зала се обезсмисля страстта, нали? Риска е съвместен за вас една дребна такса за събитието и дълго чакана страст, която дъжда може да провали, а за нас е месеци труд и средства. Затова в международен проект, тази идея като събитие не се анулира и в дъжд или зной се организира.

Припомняме, че облеклото и аксесоарите Ви би трябвало да бъдат само и напълно в бял цвят. Изключение се позволява за мъжкото облекло, съответно за цвета на панталоните (много неясно сиво, неясно синьо или бежаво – съвсем бели) или обувките. Обувките също би трябвало да са в бял цвят, при липса на бели обувки е възможно изключение в същите цветови нюанси (бледо сиво, неясно синьо и неясно бежаво).

Ако би трябвало да сме почтени, бял декор, с райета и фигурални рисунки не е съблюдаване на дрескода в бяло, в случай че ….не са извънредно незабележими. 

Това е едно събитие, на което можем да покажем отношение към стила, да сезабавляваме, даже единствено планирайки и обсъждайки с другари какво ще облечем, какво ще донесем, какви аксесаори ще си вземем, мотив да си купим нови обувки и да се почувстваме стилни, свежи и разнообразни.

На първото издание на White Dinner в София имаше няколко бебета (в бяло), чисто бял лабрадор, а на дребния красавец, доведен от прелестната си господарка, му прощаваме черните петна и го желаеме още веднъж на събитието:)

Регистрирането за присъединяване става посредством уеб страницата на събитието (whitedinner.bg).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР