Както в мрачните времена на Съветския съюз, така и сега

...
Както в мрачните времена на Съветския съюз, така и сега
Коментари Харесай

Агентите на ФСБ смятат, че Путин е неизлечимо болен


Както в мрачните времена на Съветския съюз, по този начин и в този момент в Русия на нищо не се има вяра, до момента в който страната не каже, че е злонамерена неистина. Подобна е обстановката и със здравето на президента Владимир Путин. Държавата твърди, че той е в прелестно здраве.

Все повече обаче се ускоряват слуховете, че той е тежко болен. Българският публицист Христо Грозев от Bellingcat разкри пред списание New Lines, че от Лубянка (централата на Федералната работа за сигурност на Руската федерация) се популяризира строго секретна записка до районните ръководители на службата да не имат вяра на слуховете, че Путин е болен от рак. Това обаче има противоположен резултат.

Директорите са били в допълнение инструктирани да разсеят всевъзможни клюки в този смисъл, които могат да се разпространят в локалните звена на ФСБ. Според източник в едно от районните звена, който е видял бележката, тази невиждана директива има противоположен резултат, като множеството чиновници на ФСБ внезапно почнали да имат вяра, че Путин в действителност страда от съществено заболяване, разкри Христо Грозев.

Моментът на разпространението на тази записка в структурите на ФСБ също е любопитен – единствено седмици, откакто проверяващи разкриха, че Путин е бил посещаван постоянно от лекари, експерти в лекуването на онкологични болести. Путин от дълго време работи като в действителност необут на мафията на Кремъл, съдия сред борещите се за въздействие или пари. Тези кланове в този момент се нареждат, с цел да оцелеят, без значение по какъв начин завърши тази рецесия. На 24 февруари съветската войска стартира непредизвикано пълномащабна война против Украйна. До момента съветските окупаторски сили търпят тежки провали, както в човешка мощ, по този начин и във военна техника. Все повече олигарси се афишират срещу нападателната политика на Путин, поради която на Русия бяха наложени тежки стопански наказания от Запада.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР